Preseason FPS - Haukat 3-1 (1-1, 1-0, 1-0)

10.8.2017

Ensimmäinen erä miekkailtiin tasatahtiin, toinen ja kolmas erä oli sitten kotijoukkueen hienoista hallintaa

Forssalaiset olivat mielissään kun kaksi perinteikästä "divarijoukkuetta" kohtasivat jälleen pitkän tauon jälkeen.

Haukat ei kunnioittanut pätkääkään vaan aloitti maalinteon ajassa 2.46 kun Leevi Leipijärvi pääsi ujuttamaan 0-1 kiekon sisään Kailan ja Kankaanpään esityöstä. Haukat pääsi kokeilemaan ylivoimaa, mutta kiekkoja ei tänään saatu maalin perukoille asti. Ajassa 9.36 kotijoukkueen Jeffrey Lawmanin maila jätettiin maalin edustalla vapaaksi ja näin lukemiksi tuli 1-1 Talan ja Takaveräjän esityöstä.

Toiseen erään kotijoukkue alkoi painamaan sitten kovempaa päälle. Haukat sai väärästä vaihdosta jäähyn, mutta alivoima oli tänään ihan kelpo luokkaa. Rangaistuksen päättymisen jälkeen kotijoukkue onnistui katkaisemaan Haukkojen avaussyötön siniviivalla ja Juuso Hämäläinen ohjasi kiekon sisään 2-1 ajassa 27.43 Jaakkolan nappisyötöstä. Erän loppuun vielä Haukoille rangaistus, joka jatkui kolmanteen erään, mutta jälleen alivoima oli edelleen kohdillaan.

Kolmanteen erään Haukkojen rangaistuksen päättymisen jälkeen kotijoukkueen Hämäläinen jäähyili kolmannen kerran, mutta Haukkojen ylivoima ei edelleenkään löytänyt keinoa saada peliä tasoihin. Sitten erän lähestyessä puoliväliä Haukoille rangaistus ja nyt sitten kotijoukkueen ylivoima tuotti lopulta tulosta ajassa 48.38 Mikko Kuljun laitettua ranteet lukkoon lukemiksi 3-1 Jaakkolan ja Pehkosen esityöstä. Ottelun lopulla Haukat kilautteli vielä ylärimaakin, mutta näihin lukemiin kamppailu sitten lopulta päättyi.

Haukkojen ilme ottelussa oli lopulta ihan hyvä ja tästä hyvä taas lähteä jatkamaan tuleviin koitoksiin. Tänään valmentajat antoivat näytönpaikkoja uusille miehille ja hyvinhän nuo lupauksia lunastivat. Maaliin tänään lopulta kommelluksien jäkeen joutunut Juuso Laukkanen sai torjua ihan mukavan lukeman kiekkoja, mutta rehellisyyden nimissä jossain vaiheessa olivat laskijoilla menneet ilmeisesti laukaukset ja torjunnat hieman sekaisin, mutta näillä kuitenkin mennään.

Tulevana viikonloppuna sitten leireillään tiukkaan tahtiin kotihallissa ja viikon päästä jatketaan sitten taas jo tositoimissa Suomen Cupissa Kirkkonummella, tervetuloa jälleen kannustamaan Haukkoja. 

FPS - Haukat 3-1 (1-1, 1-0, 1-0)

2:46 0-1 Leipijärvi ( Kaila, Kankaanpää)
9:46 1-1 Lawman (Tala, Takaveräjä)
27:43 2-1 Hämäläinen (Jaakkola)
48:38 3-1 Kulju (Jaakkola, Pehkonen) YV

Rangaistukset:

FPS 3 x 2 = 6

Haukat 4 x 2 = 8

Torjunnat:

FPS
Joonas Laaksonen 14 + 7 + 5 = 26

Haukat
Juuso Laukkanen 13 + 19 + 21 = 53