Haukat - FPS 4-5JA (3-1, 0-2, 1-1, 0-1)

28.9.2017

JP.Jokinen koki kovia toisen erän alussa, pelasi "tuppo" leuassa ottelun loppuun, ansaitsi joukkueen työrukkaset & nälkäisen pelaajan palkinnon ja lähti ottelun jälkeen tikattavaksi Hyvinkäälle
JP.Jokinen koki kovia toisen erän alussa, pelasi "tuppo" leuassa ottelun loppuun, ansaitsi joukkueen työrukkaset & nälkäisen pelaajan palkinnon ja lähti ottelun jälkeen tikattavaksi Hyvinkäälle

Olihan taas oikein jännitysnäytelmä Järvenpään illassa, josta FPS nappasi lopulta voiton jatkoajan lopun maalilla Haukkojen kilautettua ensin tolppaa toisessa päässä

Uusilla hienoilla paidoilla pelannut Haukkalauma innostui ensimmäisessä erässä oikein kunnon lentoon. Toisessa erässä sitten vieraat hallitsivat ja kolmannessa erässä miekkailtiin sitten tasatahtiin. Jatkoajan lopulla ottelun voitto valui sitten Haukkojen tolpan jälkeen harmittavasti vieraille, mutta pistetili kuitenkin aukesi Haukoille kovan taistelun jälkeen.

Kotijoukkue lähti painamaan heti alusta lähtien hyvällä sykkeellä. Ajassa 3.04 Jonne Juntheikki pisti pienestä kulmasta kiekon hienosti pömpeliin Nikolas Ulessin ja Niki Kailan hienosta esityöstä. Eipä siinä sitten mennyt kuin minuutti kun taas helähti vieraiden verkko ajassa 04.55 Mikka Uosukaisen "onetimerin" toimesta Ramil Jokisen aloitusvoiton seurauksena. Neljä minuuttia myöhemmin asialla oli sitten Osku Tihveräinen, joka latasi suoraan maalin takaa tulleesta Miika Uosukaisen nappisyötöstä lukemiksi 3-0 ajassa 8.05 ja toisena syöttäjänä oli kapteeni Samu Öystilä. Erän lopulla kotijoukkueelle sitten rangaistus ja vieraat kavensivat 3-1 ajassa 18.45 Tommi Takaveräjän toimesta syöttäjinä Jukka-Pekka Kurtelius ja Joona Tala kotijoukkueen tultua juuri täysilukuiseksi.

Toisen erän alkuun kotijoukkueelle tarjottiin jopa ottelun ratkaisua vieraiden ottaessa korkeasta mailasta neljän minuutin rangaistuksen, mutta eipä siitä saatu kiekkoa maaliin asti hyvistä yrityksistäkään huolimatta. Heti perään kotijoukkueelle rangaistus ja eipä siinä kauaa nokka tuhissut, kun vieraat kavensivat ajassa 25.10 upeasti maalin takaa takaisin toiselle puolelle tulleesta syötöstä Jeffrey Lawmanin toimesta lukemiksi 3-2 Teemu Karjalaisen ja Jyri Waajakosken esityöstä. Kotijoukkue otti aikalisän ottelun puolessa välissä ja koitti saada erään parempaa otetta sitä kautta. Erän lopulla sitten vieraat pääsivät pyörittämään pitkää hyökkäystä kotijoukkueen pakin menetettyä mailansa ja lopputuloksena oli sitten tasoitus 3-3 jälleen Jeffrey Lawmanin toimesta ajassa 37.34 Joni Vuorelan ja Mikko Kuljun esityöstä.

Kolmanteen erään kotijoukkue lähti painamaan taas ensimmäisen erän tapaan, mutta kuinka ollakaan niin se johtikin sitten jäähypenkille ja lopulta vielä kaksi miestä. Vieraat eivät kauaa pyörittäneet kahden miehen ylivoimaa, kun heidän tuorein vahvistuksensa Mikko Saikkonen pisti ranteella kiekon maaliin lukemiksi 3-4 ajassa 44.28 Teemu Karjalaisen ja Jyri Waajakosken esityöstä. Kotijoukkue pääsi vielä ylivoimalle pariin otteesen, joista jälkimmäinen toi sitten tulosta. JP.Jokinen polkaisi hyvästä vauhdilla sisään alueelle, laittoi pakin "kahville" ja pisti kiekon kovalla ranteella takakulmaan lukemiksi 4-4 Joonas Kirjosen hyvästä syötöstä. Näihin lukemiin ottelun varsinainen peliaika sitten päättyi ja siirryttiin 3 vs.3 pelattavaan 5min jatkoaikaan.

Jatkoajalla molemmilla oli paikkansa ja paras paikka oli kotijoukkueella, kun läpiajosta Niki Kaila kilautti tolppaa, mutta vähän myöhemmin syntyi sitten ratkaisu, kun Jeffrey Lawman pysäytti digitaalit aikaan 63.58 illan kolmannellaan Tommi Takaveräjän syötöstä lukemiksi 4-5.

Huikea kiekkoilta oli taas Haukkaluolassa ja eipä se jättänyt ketään nytkään kylmäksi. Haukkojen nälkäisimpänä pelaajana palkittiin JP.Jokinen. Daniil Seppenen oli Haukkojen maalilla torjuntavuorossa ja pelasi hyvän ottelun. Haukkojen seuraava ottelu on 7.10 Jyväskylässä D-Kiekkoa vastaan ja sitten sunnuntaina 8.10 ollaan taas jo Haukkaluolassa, jolloin vastassa on Hokki Kajaanista, tervetuloa jälleen kannustamaan Haukkoja pistejahdissa!

Ottelun tilastot köytyvät helposti täältä.   

Ottelun maalikooste löytyy täältä.