Uutisia

Hokki sai odotetusti lisenssin Suomi-sarjaan ja samalla julkaistiin sitten sarjaohjelmakin
Sarja kokee muodonmuutoksen kun alkusarjan jälkeen pelataan ylempi ja alempi loppusarja. Muutoksen tarkoituksena on saada kärkijoukkueille lisää kovempia pelejä valmistautuessa kohti pudotuspelejä ja Mestiksen karsintoja.
Suomen Cup on otettu seurakentällä vastaan suurella mielenkiinnolla ja innostuksella. Mukaan ovat ilmoittautuneet kaikki Mestistä ja Suomi-sarjaa pelaavat seurat sekä kaikkiaan 27 II-divisioonan seuraa eli yhteensä 54 joukkuetta.
Tämä päätös tulee muuttamaan myöskin Suomi-sarjan sarjaohjelmia ja pudottaa joukkuemäärän viiteentoista, ellei sitten Ketterän paikkaa tarjota karsinnoissa seuraavaksi sijoittuneille Pepolle(Lappeenranta), Kiekkokoplalle(Joensuu) tai jopa Hokille?
Suomen Jääkiekkoliitto julkisti Suomi-sarjalisenssien saajat kaudelle 2017–2018. Lisenssikomitean tiukan seulan läpäisi 16 seuraa, joiden joukkoon kuuluu myös kevään nousukarsinnat hienosti voittanut Haukat
Suomi-sarjakausi 2017–2018 lähtee käyntiin uuden graafisen ilmeen kera.
HAUKAT NOUSEE SUOMI-SARJAAN, ONNITTELUT PELAAJILLE, KOKO ORGANISAATIOLLE, ISO KIITOS MYÖSKIN YLEISÖLLE(1120) UPEASTA KANNUSTUKSESTA JA VIIMEISEN MINUUTIN JÄÄTÄVÄSTÄ "STANDING OVATION"sta!
Haukat teki ISON ryöstöretken Uuteenkaarlepyyhyn. Valmiiksi lämmitetyssä täyteen(471) ahdetussa kattilassa oli juuri odotetunlainen hieno tunnelma.
Aina on toivoa niinkauan ennenkuin pelit on päättyneet ja näinhän se vaan menee, älä koskaan luovuta!
Haukkaluolassa nähtiin edellistä iltaa vieläkin kovempi trilleri, runsaslukuinen yleisö (620) sai taas rahoilleen vastinetta. Pitkän kaavan mukaan mentiin tässäkin ottelussa ja lopulta vieraat onnistuivat vääntämään voittomaalin jatkoajalla
Haukat voittaa lopulta voittolaukauksilla KJT-Allstarsin huikean trillerin päätteeksi, kiitokset runsaslukuisille kannattajille hienosta kannustuksesta, lisää samanlaista Haukkayhteisö!
Haukat voittaa Haukkaluolassa KJT Edustuksen Miehet tiukassa paikallisväännössä runsaslukuisen kotiyleisön (670) riemuksi ja paluu voittokantaan oli näin tosiasia
Karsinnat avattiin voittolaukaustappiolla, mutta kaikki kunnia kuitenkin joukkueelle hienosta noususta vaikean alun jälkeen ja lopulta kuitenkin oltiin niin lähellä, mutta toisaalta niin kaukana täydestäkin pistepotista
Mestaruus voitettiin hienosti ja nyt on aika siirtyä jo seuraavaan vaiheeseen. Nykyhistorian toisiin karsintoihin lähdetään nyt paljon paremmin valmistatuneena kuin ensimmäisellä kerralla. Haukkojen kanssa samassa lohkossa pelaavat KJT(Hyrylä) ja PEPO HC(Lappeenranta)
Haukat VOITTAA kauden ennätysyleisön (940) katsojan edessä MESTARUUDEN, kiitokset yleisölle huikeasta kannustuksesta ja Oraville kovasta vastuksesta!