Haukat - Wolf 4-2 (1-0, 1-0, 2-2)

29.10.2016

Kapteeni näytti mallia maalinedustapelaamisesta
Kapteeni näytti mallia maalinedustapelaamisesta

Runsasluinen yleisö sai jälleen totuttuun tapaan vastinetta koko rahalle. Wolf tuli Järvenpäähän puolustamaan ja iskemään vastaiskuista, mutta se ei vaan tänään riittänyt vahvasti pelannutta kotijoukkuetta vastaan

Otteluisäntä kuljetusliike R.Stenvall tarjosi jännittävän ja värikkään ottelun Halloween lauantaina nähtäväksi.

Ensimmäisessä erässä oli molemmilla paikkoja, mutta Haukat onnistui kuitenkin hyödyntämään paikkansa upeasti ajassa 09.58 Matti Kettusen toimesta, erä oli hienoisesti Haukkojen hallintaa, mutta enempää maaleja ei erässä kuitenkaan enää nähty.

Toinen erä alkoi muutamalla helpolla rangaistuksella vaikka peliä vietiin mielinmäärin ja ne vaikeuttivat maalaamista erän alussa. Täysilukuisina sitten rangaistusten jälkeen ajassa 25.59 Niklas Aho pisti maalin kulmalta Haukat ansaitusti 2-0 johtoon. Wolf alkoi paineessa rikkomaan ja juuri kun Haukoille oli tulossa ylivoimaa, niin väärästä vaihdosta maalivahdin kanssa puhallettiin sitten Haukoille rangaistus vaikkei kiekko ollut edes vaihtotilanteessa lähelläkään vaihtoaluetta vaan pakkopelissä Wolfin päässä, no tasavajaalla kuitenkin jatkettiin ja torjunnat 2-22 kertovat paljon tästä erästä, enempää maaleja ei erässä sitten nähtykään, kiitos tästä kuuluu Wolfin hyvin pelanneelle maalivahdille Julius Avenille.

Kolmanteen erään Haukat pisti vielä lisää pökköä pesään ja heti ensimmäisessä vaihdossa siiryttiin hienon kuvion päätteeksi 3-0 johtoon Toni Walleniuksen toimesta, mutta sen jälkeen taas kyseenalainen joukkuerangaistus väärästä vaihdosta kotijoukkueelle vaikkei kiekko olllut lähettyvilläkään, no näillä mennään edelleen. Uhrautuva puolustuskaan ei auttanut kun Wolf onnistui sitten maalaamaan ylivoimalla ruuhkasta 3-1 ajassa 43.46 Markus Ollbergin toimesta. Jatkossa pyöritys oli välillä kuin pesukoneessa ja lopulta ajassa 49.47 Vili Kuitunen siirsi Haukat lopulta 4-1 johtoon täysin pyörryksissä olleiden vieraiden harmiksi. Erän jälimmäisellä kympillä Wolf onnistui pyörityksestä huolimatta kaventamaan lukemiksi 4-2 ajassa 53.37 Otto Miettisen toimesta. Ottelun lopulla vielä Wolfin aikalisä ja maalivahti pois, mutta se ei tuonut muutosta tilanteeseen, joten näihin lukemiin ottelu sitten päättyikin.

Haukkojen maalissa Heikki Kokkonen pelasi tänäänkin perusvarman ottelun ja tuki hyvin joukkuetta muutamissa tilanteissa, joissa vieläkin kadotetaan peli liian usein omassa päässä. Otteluisäntä R.Stenvall palkitsi Wolfista maalivahti Julius Avenin ja Haukoista Matti Kettusen. Haukkojen nälkäisin pelaaja oli Vili Kuitunen. Sunnuntaina jatketaan sarjan kärkiottelussa Granin vieraana ja ottelu alkaa jo klo 15:20, tervetuloa kannustamaan jälleen Haukkoja Kauniaisiinkin! 

Haukat - Wolf 4-2 (1-0, 1-0, 2-2)
 
1-0 09.58 Matti Kettunen (Jussi Helminen, Vili Kuitunen)
2-0 25.59 Niklas Aho (Jonne Juntheikki, Olavi Tihveräinen)
3-0 40.40 Toni Wallenius (JP.Jokinen, Antti Suominen)

3-1 43.46 Markus Ollberg (Eero Lehvonen)
4-1 49.47 Vili Kuitunen (Matti Kettunen)
4-2 53.37 Otto Miettinen (Juuso Kankkunen, Joona Sellman)

Rangaistukset:

Haukat 6 x 2 = 12

Wolf 4 x 2 = 8

Torjunnat:

Haukat
Heikki Kokkonen 6 + 2 + 8 = 16


Wolf
Julius Aven 14 + 22 + 13 =49