GrIFK - Haukat 3-2 VL (0-1, 0-1, 2-0, 0-0, 1-0)

30.10.2016

Pitkän kaavan mukaan mentiin sarjan kärkiottelussa Kauniaisissa. Haukat hallitsi hienoisesti kaksi erää ja sitten toisen erän lopulla alkoi tuttu hämmentäminen kotijoukkueen ollessa tappiolla, kokematon tuomarikaksikko ei tätä tajunnut ja paljon jäi puhaltamatta minuutteja

Haukat pystyi viemään kuitenkin yhden pisteen Granilta ja voittokin oli todella lähellä ottelussa, jossa maalivahdit ja tuomaristo olivat lopulta pääosissa.

Haukat oli liikkeellä hyvällä jalalla ja lähti viemään ottelua heti alusta lähtien. Ensimmäinen maali tehtiin jo viiden minuutin kohdalla, mutta hylättiin paitsiona kotijoukkueen huutojen seurauksena, vaikka kaikki paikalla olleet näkivät varaakin jäävän viivaan vielä puoli metriä, mutta eihän p-pisteeltä voi nähdä siniviivalle kovin tarkasti. Ajassa 07.42 tuli sitten lopulta tulostakin taululle, kun Ramil Jokinen veivasi lukemiksi 0-1, näihin lukemiin erä sitten lopulta päättyikin vaikka molemmilla oli omat vielä ylivoimapaikkansakin.

Toiseen erään Haukat jatkoi samalla teemalla ja tulosta saatiin lopulta vasta kuitenkin alivoimalla ajassa 29.50, kun Vili Kuitunen pisti kiekon hienosti reppuun lukemiksi 0-2. Erän lopulla alkoi sitten kotijoukkueen tuttu hämmentäminen, kun miehiä estettiin pääsemästä vaihtoon ja kruununa tällä kertaa oli kun Haukkojen pelaajan maila vietiin varaveskarin toimesta käsistä, pistettiin palasiksi vaihtopenkin välissä ja vielä kaupan päälle kypäräkin vedettiin päästä, onneksi kypärä säilyi sentään ehjänä no huh, huh. Ilman rangaistuksia kuitenkin jatkettiin ja erä päättyi lopulta 0-2 lukemiin ja mielenkiinnolla lähdettiin odottelemaan kolmatta erää.

Haukat jatkoi kuitenkin edelleen samaa tahtia kotijoukkueen antaessa painetta heti kun se oli vähänkin mahdollista. Grani onnistuikin lopulta katkaisemaan siniviivalta Haukkojen hyökkäykseen lähdön ja Ville Punsar pommitti voimalla yläpeltiin lukemiksi 1-2 ajassa 43.46. Vähän myöhemmin lauantaiseen tapaan jälleen heppoinen rangaistus ja ylivoimalla Grani onnistui sitten lopulta tasoittamaan ajassa 49.21 Mikko Kalliomäen toimesta. Viimeisen vitosen juuri alkaessa Haukkapakki taklattiin pää edellä laitaan ja pienen arpomisen jälkeen annettiin tämän sarjan "tyrväiselle" lopulta vain 2+10 minuuttin rangaistus päivänselvästä ulosajon paikasta, toivottavasti pakki selviää pelkällä pään jomotuksella, mutta pelit jäivät kuitenkin tässä ottelussa siihen. Varsinainen peliaika päättyi lopulta tasalukemissa ja siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla maalipaikat olivat Haukoille 4-2 ja kerran kolisteltiin jopa tolppaakin ja ainoastaan yksi heppoinen rangaistus oli lopulta jatkoajalla Haukkojen saldona. Voittolaukaukset ratkesivat sitten "tolppa sisään tolppa ulos" periaatteella ja yllätys, yllätys Teemu Lagerströmin toimesta ottelun voitto kallistui sitten isännille lopulta neljännessä parissa.

Lokakuussa Haukoilla oli seitsemän ottelua, joista kerättiin mukavat 18 pistettä 21 mahdollisesta, joten hyvä kuukausi kaikenkaikkiaan joukkueella on ollut. Nyt lähdetään viettämään maajoukkuetaukoa ja seuraavan kerran ollaan tositoimissa la 12.11, kun H.K.H Hyvinkäältä saapuu Haukkojen lauantailöylyihin, tervetuloa jälleen kannustamaan! 

GrIFK - Haukat 3-2 VL (0-1, 0-1, 2-0, 0-0, 1-0)

0-1 07.42 Ramil Jokinen (Vili Kuitunen, Juha Puurula)
0-2 29.50 Vili Kuitunen (Niklas Winqvist) AV

1-2 43.46 Ville Punsar (Mitro Tiainen)
2-2 49.21 Mikko Kalliomäki (Mikael Syren)
3-2 60.00 Teemu Lagerström RL

Rangaistukset:

GrIFK 3 x 2 + 10 = 16

Haukat 4 x 2 = 8

Torjunnat:

GrIFK
Iisak Hollmen 10 + 7 + 17 + 3 = 37

Haukat
Juuso Laukkanen 14 + 3 + 5 + 5 = 27