KJT M - Haukat 2-5 (1-1, 0-2, 1-2)

30.11.2016

Osku Tihveräinen ja työrukkaset
Osku Tihveräinen ja työrukkaset
Puolentoistasataa silmäparia seurasi tiukasti paikallisväännön tapahtumia
Puolentoistasataa silmäparia seurasi tiukasti paikallisväännön tapahtumia

Eipä tästa paikallisväännöstä Keravan "lentokentällä" nyt hirveesti jäänyt pelillisesti käteen, mutta mikä tärkeintä niin pisteet kuitenkin kotiin vähän huonommallakin pelillä, miinuksena taasen oli sitten yksi "karpaasi" lisää entisestään suureen loukkaantuneiden osastoon

Ei tämä paikallisvääntö noussut "suurten" pelien joukkoon, mutta pisteet kuitenkin Järvenpäähän ja se on tässä se positiivinen juttu ja hei sarjan piikkipaikka tuli tämän voiton ansiosta ainakin joksikin aikaa, koska Grani on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Haukat meni ensimmäisessä erässä 0-1 johtoon ajassa 02.17 ruuhkasta Juha Puurulan toimesta kilauttaen vielä varmistuksena yläputkeakin. Vähän myöhemmin kiekko oli sisällä taas, mutta tuomarit sanoivat sen olleen vain 75% yli maaliviivan, no kotijoukkuekin sanoi rehellisesti sen olleen selvästi yli, mutta edelleen jatkettiin kuitenkin numeroissa 0-1.Haukat alkoi erän lopulla jämähtämään kotijoukkueen vauhtiin ja nuhjaamistahan siitä sitten tuli. Ajassa 12.31 Arttu Leppä tasoitti lepsuilun seurauksena maalin edestä pelin 1-1, enempää maaleja ei sitten nähtykään.

Toinen erä jatkui samalla tahdilla ja rangaistuksiakin tuli Haukoille jokaisesta hipaisusta, mutta alivoima kestettiin ja erän puolenvälin jälkeen sitten jälleen alkoi verkkokin heilua, ensin Osku Tihveräinen pääsi namuttelemaan lukemiksi 1-2 maalin edestä nappisyötön seurauksena ajassa 34.08. Vähän myöhemmin taas rangaistus, mutta tämän jo päätyttyä hieno "roikkupallo" keskialueelle ja JP.Jokinen polki itsensä upeasti pakin ohi ja lukemiksi 1-3 ajassa 37.55, näihin lukemiin erä sitten päättyikin.

Kolmannen erän alkuun tarjottiin sitten ylivoimaa Haukoille, mutta ponnettomia olivat yritykset tänään puolin ja toisin. Vähän myöhemmin sitten taas lepsuilun seurauksena tarjotiin paikkaa isännille ja eiköhän siitä sitten kavennus 2-3 tullut ajassa 46.44 Miikka Lindholmin kokemuksen seurauksena. Molemmille rangaistukset erän puolivälissä ja siitä ei kummempaa syntynyt, mutta kolme minuuttia ennen pelin loppua Jonne Juntheikki huijattiin hienolla veivauksella keskialueelta läpiajoon ja 2-4 maalihan siitä oli seurauksena ajassa 57.46. Alle minuutti edellisestä ja Osku Tihveräinen latasi hienosti loppulukemiksi jo 2-5 ajassa 58.33 ja kolme pistettä oli sitten tosiasia.

Edelleenkään tästä ei saanut kovin suurta ottelua millään ja tasollisesti se oli ehkä kauden häntäpäätä, mutta niinkuin todettiin niin kolme pistettä ja sarjan piikkipaikka on se positiivisin juttu tästä laimeasta väännöstä, maalissa Juuso Laukkanen pelasi jälleen hyvän ottelun. Seuraavaksi on sitten lauantailöylyissä Nikkarit vieraana muutaman vuoden tauon jälkeen ja eiköhän siitä saada taas kaivettua hyvää fiilistä lauantai-iltaan Terholan Kotipizzan säestyksellä, tervetuloa kannustamaan jälleen Haukkoja runsaslukuisesti viimeiseen kotiotteluun ennen joulutaukoa!  

KJT M - Haukat 2-5 (1-1, 0-2, 1-2)

02:17 0-1 Juha Puurula (Ramil Jokinen)
12:31 1-1 Arttu Leppä (Jarkko Vilhunen, Antti Kallio)
34:08 1-2 Osku Tihveräinen (Samu Öystilä, JP. Jokinen)
37:55 1-3 JP.Jokinen (Samu Öystilä)

46:44 2-3 Miikka Lindholm (Teemu Sainomaa, Tommi Finnilä)
57:46 2-4 Jonne Juntheikki (Harri Alakotila)
58:33 2-5 Osku Tihveräinen (Juha Puurula, Henry Roihu)


Rangaistukset:

KJT M 3 x 2 = 6

Haukat 5 x 2 + 10 = 20

Torjunnat:

KJT M
Niko Tammi
16 + 8 + 12 = 36

Haukat
Juuso Laukkanen
5 + 19 + 7 = 31