Wolf - Haukat 5-8 (3-3, 1-0, 1-5)

9.12.2016

Harri Alakotila alkaa löytämään jälleen pelihuumoria ja ansaitsi työrukkaset
Harri Alakotila alkaa löytämään jälleen pelihuumoria ja ansaitsi työrukkaset

Perjantai-ilta susiluolassa raskaan työviikon jälkeen, mikäs sen parempaa ja maukkaampaa ottaa pisteet Järvenpäähän. Haukat otti jälleen siipirikkoisenakin lopulta tärkeän työvoiton hyvin taistelleesta susilaumasta.

Olihan toi aika värikäs ja tunteikas perjantai-ilta. Kotijoukkue yritti käyttää kaikki keinot ja vähän enemmänkin Haukkaparven tainnuttamiseen, mutta on se Haukkojen selkäranka kyllä vahva eikä se taivu näköjään ihan heppoisella komposiitillakaan.

Haukat aloitti todella vahvasti ja lukemat olisivat voineet olla jo 0-5 5 minuutin pelin jälkeen, mutta olivat kuitenkin 0-3 ja se toi varmaan hyvän olon tuntua puseroon. Kotijoukkue alkoikin pikkuhiljaan heräämään taisteluun ja eiköhän ne siitä maalin edestä taas otteen herpaannuttua ronkkineet kiekot sisään ja lukemat olivat lopulta tasan 3-3 ensimmäisen erän jälkeen.

Ensimmäisessä erässä alkanut Lehvosten kaatuilu show alkoi tuottamaan tulosta toiseen erään ja upposi tuomarikaksikkoon kuin väärä raha. Se vaikeutti Haukkojen ehjää viisikkopelaamista, joten tasakentällisin sitten isännät onnistuivat siirtymään omituisen päätykiekon jälkeen jopa johtoon 4-3. Erän loppupuolella sitten jälleen Lehvosten showta, johon Tihveveräinen joutui jälleen osalliseksi, mutta näillä mennään ja tulihan siitä sitten erän loppuun rangaistus Lehvosellekin.

Kopissa oli varmaan pidetty tiukkoja puheita, kun kolmanteen erään lähdettiin jälleen vahvasti liikkeelle ja ylivoimalla tulivatkin sitten tämän taistelun ratkaisut. Ensin Haukat tasoitti lukemiksi 4-4 ylivoimalla Malon toimesta ja sitten kahden miehen ylivoimalla Haukat siirtyi jo 4-5 johtoonkin upean kuvion päätteeksi Alakotilan toimesta. Ylivoima jatkui ja Tihveräinen pääsi kuittaamaan kokemansa vääryyden upean kuvion päätteksi jo 4-6. Isäännät kaivoivat vielä "upporikasta ja rutiköyhää" tyylillä kavennuksen 5-6 kuinkas muuten kuin maalin edestä, mutta se jäikin sitten isäntien viimeiseksi tässä ottelussa. Haukkojen kokenut osasto näytti sitten kaapinpaikan ottelun lopussa ja 5-7 oli tosiasia hienon kuvion päätteeksi Malon toimesta ja sitten vielä tyhjiin Alakotilan toimesta 5-8 namuttelu.

Haukkojen maalissa Ere Kokkonen oli värikkään illan takuumiehenä, mutta kyllä siellä niin erikoisia "pomppuja" oli liikenteessä että kaikki kunnia Erelle pomppujen hallinnasta. Hieno työvoitto jälleen isäntien toimesta mollatulle tuntemattomalle Haukkaparvelle, mutta tästä nautitaan joukkueena kuitenkin vain pieni hetki ja sitten sunnuntaina jatketaan taistelua jo Vuosaaressa Viikinkien vieraana, tervetuloa jälleen Vuosaaren kirkkaisiin valoihin kannustamaan Haukkoja.

Wolf - Haukat 5-8 (3-3, 1-0, 1-5)

 

03:03 0-1 Jokinen J-P (Suominen Antti, Mikkonen Sami)
03:13 0-2 Tihveräinen Osku (Juntheikki Jonne)
04:21 0-3 Helminen Jussi (Mikkonen Sami, Suominen Antti) YV

06:02 1-3 Ojala Niko (Rassa Samuli, Saren Tomi)
17:22 2-3 Lehvonen Eero (Lehvonen Aapo, Nevala Olli)
18:25 3-3 Kankkunen Juuso (Rissanen Valtteri, Saren Tomi)
28:49 4-3 Nevala Olli (Lehvonen Eero)
41:31 4-4 Malo Lasse (Tihveräinen Osku, Juntheikki Jonne) YV
44:10 4-5 Alakotila Harri (Juntheikki Jonne, Malo Lasse) YV2
45:41 4-6 Tihveräinen Olavi (Alakotila Harri, Juntheikki Jonne) YV

50:32 5-6 Rassa Samuli (Ollberg Markus)
51:19 5-7 Malo Lasse (Uosukainen Miika, Happonen Jukka)
59:56 5-8 Alakotila Harri (Juntheikki Jonne, Happonen Jukka) TV TM

Torjunnat:

Wolf
Helminen Kalle 12 + 7 + 6 = 25

Haukat
Kokkonen Heikki 11 + 16 + 13 = 40


Rangaistukset:

Wolf  7 x 2 + 10 = 24

Haukat 6 x 2 = 12