H.K.H. - Haukat 2-4 (0-0, 0-3, 2-1)

14.1.2017

Haukat ei provosoitunut Hyvinkääläisten käsittelyssä, vaan hallitsi peliä edelleenkin hieman vajaallakin rosterilla aika selkeästi runsaslukuisen yleisön edessä ja Jaska Vilenin "comeback" rosteriin oli varmasti kaikille mieleen

Lauantai-ilta Paavolan pannuhuoneessa on aina kokemisen arvoinen asia ja vielä pisteet sieltä kotiin tuomisina vajaallakin rosterilla, niin silloin on varmasti pystytty pitämään peli ja tunteet hyvin kasassa kolme erää.  

Haukat hallitsi peliä alusta lähtien ja kyllähän sitä jäätä kulutettiin enemmän kotijoukkueen päässä, mutta ne tärkeimmät elikä ne maalit jäivät vielä hyvistäkin paikoista odottamaan tulevaa, ensimmäinen erä mentiin lopulta maalittomana.

Toiseen erään sitten jatkettiin samalla teemalla ja nyt sitten alkoi jo onnikin olemaan myötä ja ajassa 21.27 Haukat siirtyi 0-1 johtoon kotijoukkueen oman pakin mailasta mutta maali kuitenkin merkittiin ansaitusti R.Jokiselle. Hyvinkääläiset alkoivat tuttuun tapaan lisäämään provosointiaan, mutta Haukat ei tähän tanssiin lähtenyt edelleenkään mukaan. Ajassa 28.31 pelattiin läpiajoon voiton takuumies R.Jokinen, joka pisti väkisin kiekon sisään pakki niskassaan ja lukemiksi tuli näyttävästi öljytyillä käsillä 2-0. Kotijoukkue joutui ottamaan jäähyjä ja eikös sitten ylivoimalla sama mies pistänyt persuksillaankin kiekon sisään ja lukemiksi taululle 3-0 ajassa 31.49, kun näköjään kulkee niin sitten kulkee ja näihin lukemiin erä sitten päättyikin. Erän loppuun vielä rangaistuksia kun kotijoukkue yritti lämmittää Haukkojen puolustuksen lukkoa Hemmo Roihua paritanssiin, mutta eipä se siinä tänään onnistunut.

Kolmanteen erään lähdettiin sitten ylivoimalla vaikeista asetelmista, kun peli on hallussa ja pitäsi pystyä pelaamaan edelleen yksinkertaista hokia käyttämällä vahvuuksiaan innostumatta liikaa. Ajassa 41.31 Haukkapakin avaus napsahti kuitenkin suoraan kotijoukkueen ykköstykin J.Tetrin lapaan ja hän latasi sydämensä kyllyydestä voimalla kiekon sisään kotiyleisön riemuksi lukemiksi 1-3. Vähän myöhemmin Haukoille rangaistus ja eikös sitten kapteeni A.Suominen näyttänyt vastaavasti pelinlukutaitoaan ajassa 45.50 ja pistänyt kiekon tyhjiin kuitiksi kotijoukkueen kopparin namupassista lukemiksi 1-4. Peliä vietiin jatkossa edelleen suunnitelmien mukaisesti, mutta ajassa 49.27 kotijoukkue onnistui pelaamaan kiekon takatolpalle pienen herpaantumisen seurauksena ja kukapa muukaan siellä oli lapansa kanssa kuin J.Tetri, joten lukemiksi kaventui 2-4. Eipä siitä Haukat hirveästi häkeltynyt vaan piti lukemat loppuun saakka ennallaan, vaikka kotijoukkue otti maalivahdinkin pois ja ehkä parhaat maalintekoyritykset siunaantuivat kuitenkin Haukkojen Ere Kokkoselle, mutta tänään ruuti oli näköjään kuitenkin märkää maalintekoon.

Haukat kuitenkin tänään voittoon ehjän esityksen jälkeen ja se oli nykymuodossaan olevan valmennustiimin ensimmäinen voitto, onnittelut. Haukkojen voiton takuumiehinä hääräsivät tänään maalilla Ere Kokkonen, hattutempun lopulta iskenyt R.Jokinen ja äijämäisiä otteita esittänyt Haukkapuolustus. Täytyy myöskin antaa tunnustus ottelun tuomarikaksikolle, joka pystyi keskittymään hienosti pelkkään olennaiseen. Seuraavan kerran saatte nauttia Haukoista ensi sunnuntaina, jolloin vastaan asettuu Järvenpäässä vanha kiistakumppani Vantaalta, tevetuloa kannustamaan Haukkoja jälleen voittoon. 

H.K.H. - Haukat 2-4 (0-0, 0-3, 2-1)

21:27 0-1 JOKINEN Ramil (PUURULA Juha)
28:31 0-2 JOKINEN Ramil (ALAKOTILA Harri, HAPPONEN Jukka) SR
31:49 0-3 JOKINEN Ramil (MIKKONEN Sami, ROIHU Henry) YV

41:31 1-3 TETRI Jesse AV
45:50 1-4 SUOMINEN Antti AV
49:27 2-4 TETRI Jesse (LAITINEN Juho, VIIKINKOSKI Erik)

Torjunnat:

HKH
HALONEN Jesse 13 + 8 + 4 = 25 (Poissa 58:54-60:00)

Haukat
KOKKONEN Heikki 8 + 4 + 4 = 16

Rangaistukset:

HKH 5 x 2 = 10

Haukat 4 x 2 = 8