Haukat - S-Kiekko 3-5 (1-1, 0-2, 2-2)

19.11.2017

#21 R.Jokinen luovutti ennen ottelua "sainatun" gameworn pelipaitansa O.Alakkaalle
#21 R.Jokinen luovutti ennen ottelua "sainatun" gameworn pelipaitansa O.Alakkaalle

S-Kiekko kävi nappaamassa tärkeät pisteet Haukkaluolasta järkevämmällä pelillä ja onnistui tekemään tarvittavat maalit aina kun kotijoukkue sai vähänkin otetta pelistä

Sunnuntaina ei ollut ennakko-odotuksista huolimatta Haukkalauman päivä. Yiivoima oli ensin alkuun hakusessa, mutta onneksi lopulta saatiin kuitenkin muutama osuma aikaiseksi. Virheitä tuli tänään aivan liikaa ja paikkoja tuhlailtiin liialliseen namutteluun.

Ensimmäinen erä panittiin tasahtiin ehkä hivenen kotijoukkueen hallinnassa mentiin. Maalit olivat kuitenkin lopulta 1-1.

Toiseen erään Haukat lähti vielä paremmin liikkeelle, mutta maaleista vastasi kuitenkin ansaitusti vierasjoukkue. Paikka kun tulee niin silloin laitetaan kiekko maaliin eikä aleta namuttelemaan. Kahden erän jälkeen lukemat 1-3.

Kolmas erä oli sitten yhtä sekamelskaa, ensin kavennettiin lopulta ylivoimalla 2-3 ja toivon kipinä heräsi, mutta heti perään tuli sitten lukemiksi jo 2-4 ja siihen se taistelu voitosta suli. Kolme minuuttia ennen päätöstä tuli vielä 2-5 ja sitten kavennus 3-5 ylivoimalla ilman maalivahtia, mutta nämä lukemat jäivät sitten loppunumeroiksi.

Heleniuksen mietteitä ottelusta: Vastassa oli huomattavasti luistelevampi S-kiekko kuin pari viikkoa sitten Seinäjoella.Vastustaja pelasi lähes tulkoon järjestäen hyökkäyksensä päädyn kautta ja agressiivisella karvauksella pyrki riistoihin. Haukat loi jälleen kerran tarvittavan määrän paikkoja pelin ratkaisemiseen.(35 torjuntaa vastustajan veskarilla,2 kertaa 2-0 vastaan.Ykkösalueen maalintekopaikat 9. Kurittomuus oli myös ratkaisevassa roolissa S-kiekon 3.maaliin. Positiivisia asioita oli ehdottomasti 2 yv.maalia.Matka jatkuu ja ensi viikolla ns.härkäviikko eli 3 ottelua.

Juuso Laukkasen hyväkään ottelu maalissa ei riittänyt voittoon ja kyllähän siinä on kaikilla peiliin katsomisen paikka. Seuraavan kerran Haukkalauma taistelee pisteistä jo ensi torstaina kun Titaanit Kotkasta tulee vierailulle Haukkaluolaan, tervetuloa kannustamaan Haukkoja näissä tiukoissa taisteluissa pisteille.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.