Haukat - Titaanit 3-6 (1-0, 1-3, 1-3)

23.11.2017

Tuttu käsikirjoitus Haukkaluolassa, Haukat on hyvin pelissä mukana, mutta vieraat ne vaan kairaavat voittoon tarvittavat maalit aina jostain "kuin ässän hihasta".

Haukat painoi hyvin ottelun puoliväliin saakka, mutta pikkuhiljaa vieraat saivat otetta pakkien loukkaantumisten kautta ja väänsivät ne voittoon tarvittavat maalit jostain kikkapakista. Summasummarum kaivelemaan jäi tyhjistä ylärimaan ja muutama muukin namupaikka, mutta yksinkertaisesti omiinkin menee vaan liian paljon maaleja ja tunnetta & rytinää puuttuu edelleen pelistä aivan liikaa.

Haukat lähti jälleen hyvin tähänkin otteluun niinkuin jokaiseen aikaisemminkin. Erä päättyikin Haukkojen 1-0 johdossa vaikka olihan siellä naapurillakin paikkoja.

Toiseen erään jatkettiin jälleen samaan tahtiin ja ylivoimalla siirryttiin upeasti jo 2-0 johtoon. Sitten tyhmä rangaistus ja vieraat tykittivät upeasti klap,klap,klap maalin ylivoimalla. Paria minuuttia myöhemmin tasoitus 2-2 ja sitten vielä erän lopulla harmittavasti 2-3 johtomaalikin.

Kolmas erä alkoi jälleen tyhmällä rangaistuksella ja eikös se ylivoima jälleen purrut kuolettavasti, joten lukemat 2-4 olivat tosiasia. Sama kaveri iski vielä 2-5 "niskalaukauksen" illan "hattutempullaan" ja peli alkoi olemaan siinä. Tähän kohtaan Haukat otti aikalisän ja se tuottikin vielä 3-5 kavennuksen, mutta hyvätkään yritykset eivät tuottaneet kotijoukkueelle enempää maaleja, joten tyhjiin tullut 3-6 maali oli sitten sinetti ottelulle.

Eipä siinä ole muuta kuin katse kohti uutta päivää ja usko omaan tekemiseen, joka on välillä erittäinkin mallikasta. Seuraavaksi Haukat matkustaa pistejahtiin lauantaina Kaarinaan ja sunnuntaina sitten jatketaan metsästystä Haukkaluolassa, jolloin vieraaksi saapuu JHT Kalajoelta. Tervetuloa kannustamaan Haukkoja edelleenkin tuloksista huolimatta, koska yhdessä se laivan kurssi aivan varmasti kääntyy.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.