Haukat - JHT 2-6 (1-1, 1-2, 0-3)

26.11.2017

Pelaajat "poseerasi" maalikameraan!
Pelaajat "poseerasi" maalikameraan!

Haukkojen "härkäviikko" päättyi sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan JHT:n kohtaamiseen ja lopulta haastaminen ei aivan riittänyt loppuun asti

Haukat haastoi JHT:n vauhdikkaassa ottelussa vähän yli kaksi erää ja sitten nöyryys pelaamisessa alkoi lopulta hieman unohtumaan ja vieraat menivät menojaan, mutta positiivista on kuitenkin Haukkojen peli-ilmeen selkeä parantuminen ja ymmärtäminen millaista suoritusta voittojen eteen vaaditaan.

Molemmat joukkueet lähtivät hyvin liikkelle otteluun ja tilanteita syntyi molempiin päihin tasaisesti vuorotahtiin. Lopulta Haukoille rangaistus ja vieraat siirtyivät ylivoimalla 0-1 johtoon. Tilanteet aaltoilivat jatkossa edelleen molempiin päihin. Erän lopulla Haukat pääsi sitten ylivoimalle ja eikös siitä väännetty upeasti "vmustonen" takatolpalle ja tasoitus 1-1 oli tosiasia, näihin numeroihin erä sitten päättyikin.

Toiseen erään jatkettiin samaan tahtiin, mutta erä aloitettiin sitten kuitenkin Haukkojen muutamalla rangaistuksella. Alivoima oli kuitenkin betonia ja lisäosumilta vältyttiin. Ottelun puolivälin paikkeilla vieraat siirtyivät kyseenalaisesti ruuhkatilanteesta 1-2 johtoon, jonka Haukat tasoitti 2-2 upeasti läpiajosta jo heti seuraavassa vaihdossa. Erän loppupuolella vieraat siirtyivät upeasti "repoundista" 2-3 johtoon. Haukat pääsi vielä ylivoimalle, mutta se ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

Kolmanteen erään lähdettiin sitten takaa-ajoon. Ensimmäinen tilastomerkintä tuli vieraille viiden minuutin kohdalla, kun Haukkojen merkkausvirheestä laitettiin upeasti lukemiksi jo 2-4. Tähän kohtaan Haukat otti aikalisän, jossa taas muistutettiin nöyryydestä puolustuspelissä. Eipä se tehonnut, kun jo minuutin päästä vieraat pääsivät katkaisemaan Haukkojen avauksen ja lukemiksi pistettiin upeasti "ylämummoon" jo 2-5. Molemmille vielä yhdet rangaistukset, mutta lukemat eivät taululla muuttunet kumpaankaan sunntaan. Illan upein osuma nähdään sitten ottelun lopulla, kun jo vapautuneesti pelannut vierasjoukkue laittoi namupassista "onetimerilla" loppukaneetiksi lukemat 2-6.

Haukat pysyi kyydissä vähän yli kaksi erää ja sitten se vain kääntyi väkisin taitavammalle vierasjoukkueelle. Haukkojen maalissa hyvin toisenkin ottelunsa pelannut Ere Kokkonen ei voinut lopulta mitään näille osumille. Seuraavaksi matkataan perjantaina Kotkaan ja sitten lauantaina Naantalilaiset vierailevat K-Rauta Areenalla, tervetuloa jälleen kannustamaan näissä pistejahdeissa. 

Ottelun tilastot löytyvät täältä.