Haukat - VG-62 10-1 (1-0, 5-1, 4-0)

2.12.2017

Perttu Lesch
Perttu Lesch
Eero Lehvonen
Eero Lehvonen

Toinen kotivoitto on sarjassa tosiasia, kun Haukat möyhensi lopulta vieraat näytöstyyliin ja perjantain kova koitos ei painanut jaloissa pätkääkään

Täyttä neljää kenttää ei saatu tänään kasaan johtuen kertausharjoituksista, pelikielloista ja loukkaantumisista, mutta porukka jaksoi kuitenkin yllättävän hyvin heiluttaa tahtipuikkoa tänäänkin. Alussa haettiin vähän asetelmia ja tauolla ilmeisesti sovittiin tulevan itsenäisyyspäivän kunniaksi "pellit auki pojat", joten ketsuppipullo aukesi sitten lopulta oikein huolella.

Ensimmäisessä erässä vähän tunnusteltiin, mutta Haukkojen komennossa kuitenkin mentiin. Tilanteita oli vastustajan maalilla, mutta vasta erän loppupuolella pistettiin ohjauksesta kiekko upeasti pömpeliin lukemiksi 1-0.

Toiseen ja kolmanteen erää painettiin sitten oikein huolella maaleja, niin että ketsuppi pullosta meinasi loppua. Onnistujia oli jokaisesta kentästä laajalla rintamalla ja se tietää vain hyvää jatkoa silmälläpitäen. Ansaittu kotivoitto Haukoille ehjän esityksen jälkeen. 

Helenius kommentoi ottelua seuraavasti:  Ketsuppipullo ilmiö joukkueella lämmitti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla, erityisesti Perttu Leschin onnistuminen vihdoinkin oli piste iin päälle. Kiitokset täytyy myös antaa lainamies Eero Lehvoselle ennakkoluulottomasta ensiesiintymisestä ja ehkäpä saamme nauttia jatkossakin Eeron "vikkelyydestä" ? 

Maalissa pelasi tänään loistavasti Juuso Laukkanen, jonka torjunnat täydensivät erinomaisesti  joukkueen esitystä. Haukkojen nälkäisin pelaaja oli Perttu Lesch. Seuraavaksi Haukat kohtaa Nokian Pyryn ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja vieläpä Haukkaluolassa, tervetuloa itsenäisyyspäivän jälkkäreihin K-Rauta Areenalle.    

Ottelun tilastot löytyvät täältä.

Maalikooste löytyy täältä.