FPS - Haukat 8-1 (2-0, 3-0, 3-1)

5.1.2018

Kotijoukkue hallitsi peliä ja eipä siinä missään vaiheessa Haukat saanut otetta pelistä. 

Ei se peli lähtenyt käyntiin missään vaiheessa käyntiin ja se näytti lähinnä "sukkasiltaan" pelaamiselta. Pitkän työviikon päätteeksi perjantain Forssan reissu osoittautui joukkueelle liian haastavaksi paikaksi. 

Haukat pääsi kokeilemaan ylivoimalla kahteen otteessen heti alkuun, mutta se ei tuonut tulosta. Kotijoukkue aloitti maalaamisen Haukkojen huonon avauspelin seurauksena vähän ennen erän puoliväliä 1-0. Kotijoukkue pääsi ylivoimalle erän loppupuolella ja puolihuolimattomasti lukemiksi syntyi 2-0.

Toisen erän alkuminuuteilla Haukkojen pakki kaatui epäonnekseen omaan siniviivaan ja kotijoukkue pääsi laittamaan lukemiksi 3-0. Kolme minuuttia myöhemmin lukemiksi syntyi jo 4-0 huonon puolustamisen päätteeksi. Vähän samanlainen oli sitten seuraava 5-0 osumakin vähän ennen erän puoliväliä, kun omassa päässä oltiin ns. työpaikalla muttei töissä. Erän loppuun sitten muutama rangaistus, mutta niistä ei osumia syntynyt. 

Kolmanteen erään Haukat lähti alivoimalla ja eipä siinä kauaa nokka tuhissut, kun kiekko pistettiin kotijoukkueen verkkoon. Joku ehti elätellä toiveita että nytkö se loppukiri alkoi, mutta siihen se Haukkojen maalaaminen kuitenkin jäi. Erän viimeisen 11 minuutin aikana kotijoukkue maalasi vielä kolmesti ja näin lukemat 8-1 olivat sitten oikeutetut loppunumerot tälle koitokselle.

Sami Helenius kommentoi ottelua ytimekkäästi: Joka osa-alueella perässä. 8-1 kertoo eiliset voimasuhteet.

Ei ollut perjantai Haukkojen päivä, mutta lauantaina on sitten taas jo uusi päivä ja uudet kujeet. D-Kiekko Jyväskylästä nähtään Haukkojen vieraana lauantaina K-Rauta Areenalla. Tervetuloa jälleen kannustamaan runsaslukuisesti ja viihtymään hyvässä seurassa.

Ottelun tilastot löytyvät täältä