Haukat - D-Kiekko 2-1 (0-1, 1-0, 1-0)

6.1.2018

Foreverin Panda viihdytti yleisöä ja oli tietysti lasten suosikki
Foreverin Panda viihdytti yleisöä ja oli tietysti lasten suosikki

Haukat otti hienosti kotiyleisön riemuksi voiton tästä tiukasta väännöstä kurinalaisella pelillä

Yksi hyvin nukuttu yö voi tehdä ihmeitä se on jo moneen kertaan huomattu. Haukat otti väkisin kotiyleisön riemuksi täyden pistepotoin vähämaalisesta kamppailusta.

Ensimmäistä erää painettiin tasahtiin molempiin päihin ja heti alusta lähtien kävi selväksi että vähämaalinen peli on tulossa sen verran hyvin molemmat jouukkueet panivat itsensä likoon. Erän alkuun oli molemmilla ylivoimapaikkansa, mutta niitä ei saatu hyödynnettyä. Erän lopulla pienen painostuksen päätteeksi vieraat siirtyivät 1-0 johtoon, joihin lukemiin erä sitten päättyikin.

Sami Helenius kommentoi seuraavasti: Peliin lähtö ja latautuminen aivan eriluokkaa kuin Forssassa. Ekassa erässä pari laatu paikkaa vaan vastustaja iski ensin pienestä omanpään merkkausvirheestä.Tasaväkinen erä kaikin puolin.

Toiseen srään jatkettiin sitten samalla teemalla ja nyt oli sitten Haukkojen vuoro painaa kiekko maaliin pienen painostuksen päätteeksi lukemiksi 1-1. Tämän jälkeen sitten taas muutamia rangaistuksia, mutta ylivoima ei onnistunut ja toisaalta alivoima oli molemmilla hyvällä tasolla. Erä päättyi sitten lopulta tasalukemissa.

Helenius: Toisen erän alkuminuutteja lukuunottamatta erä oli täysin Haukkojen painostusta.

Kolmanteen erään ladattiin sitten jännitysnäytelmää ja erän ensimmäisellä kympillä sitten jäähyiltiin molemmin puolin ja lukemat taululla pysyivät muuttumattomana. Erän viimeisellä vitosella Haukat onnistui hyvin karvaamaan kiekon, syöttö maalille ja eikös siitä maalin edestä väännetty upeasti pehmeillä käsillä lukemiksi 2-1. Ottelun loppuun vielä tyhmä rangaistus Haukoille ja vieraat pääsivät yrittämään ylivoimalla ilman maalivahtia tasoitusta, mutta alivoima oli jälleen betonia ja lukemat taululla pysyivät muuttumattomina ottelun loppuun saakka.

Helenius: Kolmas erä mentiin taas päästä päähän. Erän loppupuolella Jonnen hyvä karvaus ja Niki kiittää. Lähes tulkoon koko 60 min ehjää ja kurinalaista Haukkakiekkoa!

Haukoille tärkeät pisteet kotiyleisön riemuksi hienon esityksen jälkeen. Juuso Laukkanen pelasi maalilla hyvän ottelun. Haukkojen nälkäisin pelaaja oli voittomaalin tehnyt Niki Kaila. Seuraava kotiottelu on jo sitten ensi torstaina, jolloin Koovee Tampereelta saapuu mittaaman Haukkojen kunnon. Tervetuloa jälleen kannustamaan ja viihtymään tähän Terholan Kotipizzan isännöimään otteluun runsaslukuisesti. 

Ottelun tilastot löytyvät täältä.