Haukat - KOOVEE 0-5 (0-0, 0-2, 0-3)

12.1.2018

Vauhdikas ottelu nähtiin Haukkaluolassa, joka alkoi vaan sitten kääntymään väkisin toisessa erässä pikkuhiljaa ansaitusti vieraille

Haukat haastoi vieraita hyvin toisen erän lopulle saakka, jolloin vieraat onnistuivat tekemään ensimmäisen maalin ja sen jälkeen se oli sitten menoa.

Vauhdikas ensimmäinen erä nähtiin Järvenpäässä ja kyllä siinä oli molemmilla paikkansa maalaamiseen, mutta maalittomana se kuitenkin sitten lopulta päättyi.

Toisessa erässä jatkettiin samaan tahtiin, mutta erän loppupuolella vieraat onnistuivat painamaan "onetimerilla" ensimmäisen maalin ja sen jälkeen vielä juuri ennen erän loppua toisen maalin. Näihin lukemiin erä sitten päättyikin.

Kolmanteen erään lähdettiin sitten Haukkojen kannalta vaikeista asetelmista ja kyllä se vuori oli jo sitten liian korkea ylitettäväksi. Loppulukemat 0-5 olivat täysin ansaitut vierasjoukkueelle Haukkojen alun pyristelystä huolimatta.

Sami Helenius komentoi ottelua seuraavasti: Tiedossa oli Kooveen maalintekovoima ja kokemus minkä sen ex-liiga pelurit Sandellin johdolla tuovat. Ensimmäinen erä pysyttiin hyvin mukana pelissä ja saatiin pari ykkösalueen maalintekopaikkaakin. Toinen ja kolmas erä oltiin selvästi luistelussa perässä, minkä 0-5 lukemat osoittavatkin. Fakta on että nollalla maalilla harvoin voittaa otteluja. Onnistuja Haukkaparvesta ehdottomasti oli Juuso Laukkanen.  

Maalissa Juuso Laukkanen pelasi kuitenkin kaikesta huolimatta hyvän ottelun. Haukkojen nälkäisimpänä palkittiin Terholan Kotipizzan isännöimässä ottelussa Juha Järvinen. Taistelu pisteistä jatkuu viikonloppuna sitten pohjoisen kiertueella, jossa lauantaina vieraillaan Oulussa ja sunnuntaina sitten Kajaanissa. Fanseatgo palvelusta voit seurata molempia koitoksia. 

Ottelun tilastot löytyvät täältä.