D-Kiekko - Haukat 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)

22.1.2018

Haukat lähti hyvällä asenteella saalistamaan pisteitä Hippokselta ja onnistuihan se jahti lopulta ansaitusti

Haukat lähti "kuudenpisteen" otteluun erittäin ammattimaisella asenteella ja tulos puhukoon puolestaan.

Ensimmäinen erä pelaattiin tarkkaa peliä ja tilanteet aaltoivat puolelta toiselle. Rangaistuksia tuli molemmille ja nähtiin siellä pieniä tanssiaskeleitakin erän lopulla, joista palkittiin kotijoukkuetta vielä lisäksi käytöskympillä hanskojen pudottamisesta. Lähempänä maalia erässä oli Haukat, jonka maalia tarkisteltiin "puhelimellakin", mutta maalittomana erä kuitenkin päättyi. 

Toinen erä oli sitten Haukkojen hallintaa vielä selvemmin ja se johti kotijoukkueen muutamaan rangaistukseen, mutta tulos taululla ei vaan vieläkään muuttunut. Erän loppupuolella sitten hyvä syöttö läpiajoon ja ahdistelusta huolimatta Haukat siirtyi upeasti 0-1 johtoon.

Kolmannen erän alkuun taas rangaistus peräjälkeen molemmille, mutta taululla lukemat eivät muuttuneet. Erän puolivälissä Haukkapakki pisti "laukan" päälle ja 0-2 johtohan siitä upeasti kuitattiin taululle pehmeillä käsillä. Eipä siinä mennyt kuin vähän toista minuuttia, kun Haukat otti tyhmän rangaistuksen ja kotijoukkue onnistui kaventamaan hienosti ylivoimalla lukemiksi 1-2. Loppuun vielä rangaistus molemmille vuorotellen, mutta taululla lukemat eivät muuttuneet, vaikka kotijoukkue otti vielä maalivahdinkin pois ja yritti kuudella viittä vastaan. Ansaittu voitto lopulta kuitenkin Haukoille.

Sami Helenius kommentoi seuraavasti: Ehjä kuusikymppinen, uhrautuvaa ja fiksua vieraspelaamista. Kaikki tiesivät pelin tärkeyden suoran säilymisen sarjassa saavuttamisesksi. Kaikenkaikkiaan onnistunut ryöstöretki Jyskälään. 

Haukat "söi" kiekkoja mallikkaasti ja Juuso Laukkanen oli jälleen mies paikallaan. Seuraavaksi suunnataan sitten perjantairuuhkassa Naantaliin, joka vaikuttaisi hieman "kikkailulta" kotijoukkueen puolelta, mutta kaikki otetaan vastaan ja haetaan pisteet sieltä kotiin.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.