VG-62 - Haukat 7-6 JA (2-2, 3-1, 1-3, 1-0)

27.1.2018

Haukat taisteli hienosti yhden pisteen Naantalissa vahvistunutta kotijoukkuetta vastaan

Perjantairuuhkassa Naantaliin oli juuri niin haastava reissu, kuin etukäteen aavisteltiinkin.

Haukat lähti hyvin liikkeele otteluun ja latoi taululle 2-0 lukemat ennen 12 peliminuuttia. Sitten tuli rangaistus ja kotijoukkue takoi ensin ylivoimalla kavennuksen 1-2 ja seuraavassa vaihdossa jo tasoituksen 2-2. Näihin lukemiin erä lopulta päättyikin.

Sami Helenius kommentoi seuraavasti: Pelin eka kymmenen minuuttia hyvää kiekkoa ja ansaitusti kahden maalin johtoon,mutta sen jälkeen luultiin pelin oleva "palakakkua". Huolellisuus kiekon kanssa ja jopa pieni ylimielisyys pelaamiseen ja erätauolle tasatilanteessa.

Toiseen erään sitten kotijoukkue tuli into piukeena ja painoi kaksi maalia lisää alle kahdeksaan minuuttiin lukemiksi 4-2. Haukat otti aikalisän ja se "nyrkki p..." komento aitiossa toi heti kavennuksen hienosti lukemiksi 4-3. Kotijoukkue pääsi kuitenkin lisäämään johdoksi 5-3 vähän myöhemmin ja näihin lukemiin erä päättyikin.

Helenius: Toinen.erä heikkoa kaksinkamppailujen ja taas kerran omanpään merkkauspelaamisen osalta. Kahden maalin takaa ajo asemasta kolmanteen erään.

Kolmanteen erään lähdettiin sitten kahden maalin takaa-ajo asemasta. Sisuuntunut Haukkalauma pisti ylivoimalla hienosti kavennuksen 5-4 neljän minuutin pelin jälkeen. Neljän minuutin päästä Haukkapakki pisti laukalle ja ranteet lukkoon lukemiksi hienosti tasoituksen lukemiksi 5-5. Haukat hallitsi ottelua, mutta sitten ottelun loppupuolella tyhmä rangaistus hyökkäyspäässä ja lukemiksi syntyi kotijoukkueelle ylivoimalla ihan turhaan 6-5. Haukat otti maalivahdin pois ja se toi lopulta hienosti tasoituksen 6-6 sekunti ennen ottelun loppua.

Helenius: Kolmanteen erään.ryhtiliike peliin ja kieltämättä ajassa 59.59 tehty tasoitus maistui!

Jatkoajalla Haukat oli kuskin paikalla, mutta se tärkein elikä maali jäi puuttumaan ja lopulta pienen ylipelaamisen jälkeen kotijoukkue takoi lukemiksi 7-6.

Helenius:Jatkoerässä hyviä paikkoja,mutta Vg:lle 3-1 ylivoimahyökkäys ja toinen piste jäi Naantaliin. Pelin kulkuun nähden piste tyydyttää.

Piste pussiin lisää oli tärkein juttu Naantalin reissusta. Ensi viikonloppuna saatte nauttia sitten oikein tuplana kotipeleistä, kun lauantaina saapuu Riemu Järvenpäähän ja sitten sunnuntaina on AIK/Laser HT.n vuoro. Tervetuloa kannustamaan jälleen runsaslukuisesti tähän tuplakotipeli viikonloppuun Haukkoja pisteille.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.