Haukat - Riemu 2-5 (0-0, 2-2, 0-3)

3.2.2018

Kehityksessä on pysyttävä mukana!
Kehityksessä on pysyttävä mukana!

Riemu haki lopulta omansa ansaitusti Järvenpäästä kolmannen erän tehokkuudellaan

Vauhdikas ottelu nähtiin ja tiukkaa taistelua nähtiin kaksi erää, kolmannessa erässä Riemu oli sitten tehokkaampi ja paukutti kolme maalia.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä ja siinä oli molemmilla paikkansa, mutta maalittomana se lopulta kuitenkin päättyi. 

Sami Helenius kommentoi seuraavasti: Ensimmäinen erä oli vauhdikasta jääkiekkoa jossa molemmilla joukkueilla omat paikkansa. 

Toiseen erään vieraat tulivat sitten paremmin sisään ja paukuttivat kaksi maalia vähän helpohkosti jo erän ensi minuuteilla. Sitten painiskeltiin tasatahtia erän lopulle saakka, jolloin vieraat ottivat tyhmästi rangaistuksia. Haukat kiitti ja painoi erän loppuun ylivoimalla kaksi maalia hienosti lukemiksi 2-2.

Helenius: Toisessa erässä meidän ylivoima oli tehokkaana, jonka ansiosta tasatilanteessa viimeiselle erätauolle.

Kolmanteen erään oli onnistujana sitten ainoastaan vierasjoukkue, joka painoi erään yhden 5/5 maalin ja kaksi ylivoimamaalia. Loppulukemat 2-5 olivat lopulta täysin ansaitut vierasjoukkueelle hyvän viimeistelyn ansiosta.

Helenius: Kolmannessa erässä Riemu oli luistelevampi joukkue ja vei pisteet Jyskälään.

Tunnetaso Haukoilla hyvä varsinkin toisessa erässä. Vastustajan maalille mentiin ja aiheutettiin hyviä tilanteita ja torikokouksia. Erikoistilannepelaaminen oli isossa roolissa ottelun lopputulokseen, joista Haukat 2 ja Riemu 3 osumaa. Nikolas Ulessi kaksi yv-maalia on mainitsemisen arvoinen. Sunnuntaina Oululaisten kimppuun pisteet mielessä.​

Haukkaparvi haastoi lopulta hyvin Jyväskylän koiralauman, mutta pisteet jäivät kuitenkin lopulta ansaitusti kokemuksella vieraille. Haukkojen nälkäisin pelaaja oli Nikolas Ulessi. Sunnuntaina on sitten taas uusi päivä ja uudet eväät, joten ei muuta kuin kannustamaan sankoin joukoin Haukkoja voittoon näissä tiukoissa taisteluissa pisteistä!

Ottelun seuranta löytyy täältä.