Haukat - KHT 3-5 (1-1, 0-2, 2-2)

10.2.2018

Kun et itse tee niin naapuri tekee, vieraat rokottivat virheistä raa`alla kädellä ja se oli tänään tämän pelin käsikirjoitus

Viisi virhettä viisi maalia ja kun et itse tee, niin käsikirjoitus oli tänään selvä, kun vieraiden pistenikkarit käyttivät paikkansa hienosti ja koppari maalilla pelasi mainiosti.

Liekö naapurin vajaa kokoonpano vienyt virettä Haukoilta, kun jo ensimmäisillä minuuteilla vieraat siirtyivät maalin edestä 0-1 johtoon, karmea nukahdus. Sen jälkeen tilanteet aaltoilivat puolelta toiselle ja eipä Haukat saaneet millään kiekkoa maaliin. Erän puolivälin jälkeen sitten onnistui ja se pisti kyllä Haukkoihin vaan lisää virettä, mutta tasatilanteessa erä kuitenkin päättyi.

Toiseen erään olisi luullut Haukkojen menevän menojaan, mutta toisin kävi. Vieraat rokottivat virheistä raa`alla kädellä kaksi kertaa ja lukemat olivat 1-3 kahden erän jälkeen. 

Kolmanteen erään sitten kirivaihde päälle ja kavennus 2-3 syntyikin sitten hienosti ylivoiman jälkimainingeissa. Tasoitus 3-3 syntyi sitten hienosti maalin edestä ylivoimalla erän puolivälissä. Olisi jälleen luullut että Haukat menee menojaan, mutta tyhmä rangaistus pilasi ne ajatukset ja vieraat siirtyivät jälleen johtoon 3-4 ja voittomaaliksi se lopulta sitten jäikin. Kova yritys poiki sitten vielä yhden kiekon menetyksen hyökkäyspäässä ja eikös siitä syntynyt sitten "ammattimiesten" otteilla 3-5 loppulukemat. Loppuun Haukat otti vielä maalivahdin pois, mutta kun syötöt ovat hitaita ja suoria vetoja ei saada aikaiseksi, niin tänään ei vaan saatu riittävästi kiekkoja menemään maalille ottelun voittamiseksi.

Sami Helenius kommentoi ottelua seuraavasti: Osa kokeeneesta kaartista ei ollut pelipäällä. Liekö huono päivä vai motivaation puute. Nuoret pelaajat energisiä ja ennakkoluulottomia. Hukatut maalipaikat ja räikeät henkilökohtaiset virheet sävyttivät ottelun lopputuloksen.

Otteluisäntä Wursti palkitsi Haukoista R.Jokisen ja KHT:stä T.Lampon. Swartskoff palkitsi Haukoista T.Schukovin ja KHT:stä J.Lehtosen. Haukkojen nälkäisin pelaaja oli tänään yksi debytanteista S.Poutanen. Sunnuntaina jatketaan Kaarinassa iltapäivällä, jolloin on taas uusi päivä ja  uusi mahdollisuus, pysykää kanavilla.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.