Muik Hockey - Haukat 4-8 (3-3, 0-3, 1-2), S-Kiekko - Haukat 2-4 (0-1, 0-2, 2-1)

18.2.2018

Haukkojen pohjanmaan kiertue oli vähillä pelaajilla hieno ja vahva esitys nöyrästä pelaamisesta

Alemman loppusarjan viimeiseen viikonloppuun lähdettiin flunssa-aallon ja loukkaantumisten verottamana vähällä miehityksellä, mutta usko tekemiseen oli joukkueessa kova ja laatuhan korvaa määrän, niinkuin vanha sanonta menee.

Tasapainoinen esitys kaikenkaikkiaan, kuusi pistettä, kaksitoista tehtyä ja kuusi päästettyä maalia oli loistava saavutus. Juuso Laukkanen maalilla pelasi jälleen hienon viikonlopun ja täydensi hyvin koko joukkuetta varmoilla otteillaan.

Sami Helenius kommentoi viikonloppua seuraavasti: Itseluottamuksen kannalta iso ja antoisa viikonloppu. Ohuella rosterilla pelaajat pelasivat fiksusti ja uhrautuvasti pelisapluunaa noudattaen. Todella ylpeä Joukkueestani! Itseluottamusta uhkuen playoutteihin!

Tätä ei saa jäädä kuitenkaan liian pitkään maiskuttelemaan, sillä jo ensi viikonloppuna jatketaan Suomi-sarjan karsinnoissa ja vastassa on vanha tuttu Muikkilasta. Kolmella voitolla on kuivilla, lauantaina pelataan Järvenpäässä ja sunnuntaina otellaan jo Uudessakaarlepyyssä. Seuraavana viikonloppuna taas sitten lauantaina Järvenpäässä ja sunnuntaina tarvittaessa vielä Uudessakaarlepyyssä ja Järvenpäässä. Tervetuloa runsaslukuisesti kannustamaan Haukkoja näissä pleijareissa paikasta auringossa.

Muik Hockey - Haukat seuranta löytyy täältä. 
Jatkoaika kirjoitteli ottelusta näin. 

S-Kiekko - Haukat seuranta löytyy täältä.
Jatkoaika kirjoitteli ottelusta näin.