Muik Hockey - Haukat 6-1 (1-1, 2-0, 3-0)

25.2.2018

Muik Hockey onnistui sunnuntaina ottamaan historian ensimmäisen voittonsa joukkueiden kohtaamisissa ja tasoittamaan otteluvoitot playouteissa 1-1

Joku suuri hockeytietäjä on esittänyt kaavoja, joilla ottelut ratkaistaan elikä maalivahti vs maalivahti, puolustus vs. puolustus ja hyökkäys vs. hyökkäys jne., no näitähän riittää ja sunnuntaina kaikki toteutui kaavan mukaan. Vierasjoukkue oli palautunut paremmin lauantain väännöstä liekö tähän vaikuttanut Haukkojen järjestämä herkullinen ruokailu hallille, mene ja tiedä, mutta "koneesta" ei vain saatu tulosta tarpeeksi aikaiseksi niinkuin vielä lauantaina, jolloin tehtiin voittoon tarvittavat maalit väkisin.

Sami Helenius kommentoi ottelua seuraavasti: Ensimmäinen erä hyvää ja aggressiivista vieraspelaamista. Toisessa erässä rupesi näkymään rosterin kapeus. Muik oli 2. ja 3.erän luistelevampi ja aktiivisempi joukkue. Lopputulos oikeuden mukainen. Ensi lauantaina uutta matoa koukkuun toivottavasti laajemmalla rosterilla.

Ensi viikonloppuna kuitenkin jatketaan näitä tiukkoja vääntöjä ja toiveissa olisikin pikkuhiljaa saada uusia miehiä mukaan sairastuvalta menettämättä sinne enää lisää, saas nähdä. Tervetuloa jälleen kannustamaan näihin kauden tärkeimpiin otteluihin runsaslukuisesti, sillä kotiyleisön tuki auttaa tiukoissa paikoissa lopulta uskomattoman paljon.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.