HAUKAT SPECIAL GAME

Lataa lomake tästä

Olipa kerran kilpasarjatasoinen jääkiekko-ottelu, johon yleisön ei tarvinnut maksaa mitään.

 

He saivat tulla paikalle, kannustaa ja nauttia paikallisesta huippu-urheilusta ilman suoranaista rahallista vastinetta. 

Yleisöä saapuikin hallille sankoin joukoin, koska pitäähän tällainen konsepti nähdä omin silmin. Kansa katsoi, söi, joi ja iloitsi – niin kuin silloin joskus ennenkin, yhdessä. Tunnelma oli käsin kosketeltavissa, kun monet jääkiekko-ottelut nähneen jäähallin uumenissa kuultiin sitä vanhaa tuttua meteliä, joka antoi kotijoukkueelle sen kuuluisan kuudennen kenttäpelaajan. Se myös siivitti kotijoukkueen kauden parhaaseen peliinsä, monisatapäisen yleisön silmien edessä. 

Voisiko sellainen olla myös totta?  

 

Kyllä, sillä nyt teille tarjotaan mahdollisuutta olla mukana toteuttamassa jotain uutta ja erilaista Suomi-Sarjan kontekstissa! 

Haukat järjestävät jääkiekkokansalle ilmaisen ottelun, jonka rahoittamiseen yksityisillä ihmisillä ja yhteistyökumppaneilla/yrityksillä on mahdollisuus osallistua rahallisesti. Taloudellisen investoinnin vastapainoksi saatte yrityksellenne / henkilöbrändillenne hyvää näkyvyyttä, olette luomassa jotain uutta perinnettä ja yhteisöllisyyttä, jääden näin ihmisten mieliin paikallisen urheilun tukijoina. 

Tapahtuma järjestetään 13.1.2021 Haukat – Hunters-runkosarjaottelun yhteyteen, jossa tarjolla on ennen kaikkea viihdyttävää Suomi-Sarjan jääkiekkoa, sekä mukavaa oheistoimintaa.

Lähtemällä mukaan ”Special Game”-tapahtumaan olette myös osana uutta mahdollista perinnettä, jollaisia tarvitaan kaikissa yhteisöissä ja pitkäjänteisellä työllä luoduissa ilmiöissä. 

Osallistuminen tapahtumaan aloitetaan lataamalla ohessa olevan lomake, joka täytetään ja toimitaan ohjeiden mukaisesti.