top of page

HAUKAT SPECIAL GAME

Arvoisa yritys tai yksityishenkilö,

Näinä vaikeina, poikkeuksellisina aikoina tuki ja yhteisöllisyys nousevat arvoon arvaamattomaan. Loppukauden suunnitelmat sankoista yleisöjoukoista oman kaupungin jääkiekkoviihteen keskiössä jouduttiin murheellisin mielin hautaamaan. Tavoitteena oli myös järjestää ottelu, jossa yleisön ei olisi tarvinnut maksaa mitään ja lipputulot olisi kerätty mukaan lähteneiltä yrityksiltä sekä  yhteyshenkilöiltä Special Game-pelin muodossa. 

Olemme kuitenkin päättäneet järjestää tällaisen pelin poikkeusolosuhteista riippumatta, uudesta tulokulmasta.

Edustusjääkiekon välieriä ei ole Järvenpäässä hetkeen nähty, joten mikäpä olisi sen parempi syy järjestää jotain erityistä.

 

Haukat siis järjestävät jääkiekkokansalle ottelun, jonka tukemiseen yksityisillä ihmisillä ja yhteistyökumppaneilla/yrityksillä on mahdollisuus osallistua rahallisesti. Ottelu järjestetään 27.3.2021 Haukat - Raahe-Kiekko-välieräottelun yhteydessä. 

 

Aiempaan tapahtumaan osallistuminen ja tukeminen kattaa myös näkyvyyden finaalikotiottelussa, joka pelataan 2.4.2021. Myös tulevaan finaalipeliin on vielä mahdollisuus osallistua ja tukea joukkuetta alla olevin ehdoin ja keinoin. 

Taloudellisen investoinnin vastapainoksi saatte yrityksellenne / henkilöbrändillenne hyvää näkyvyyttä Ruutu + ottelutapahtuman oheen, paikalliseen printtimediaan (Keski-Uusimaa) ja Haukkojen sosiaalisiin medioihin joukkueen tukijoina.

Osallistumalla tapahtumaan tätä kautta olette myös luomassa uutta perinnettä ja yhteisöllisyyttä, joka toteutetaan tulevaisuudessa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Osallistumalla Special Game-tapahtumaan jäätte myös ihmisten mieliin paikallisen urheilun tukijoina näinä poikkeuksellisina aikoina, jolloin kaikki tuki ja kannustus on taatusti erittäin arvokasta.

Lähtemällä nyt mukaan ”Special Game”-tapahtumaan olette myös osana uutta mahdollista perinnettä, jollaisia tarvitaan kaikissa yhteisöissä ja pitkäjänteisellä työllä luoduissa ilmiöissä. 

Osallistuminen tapahtumaan aloitetaan lataamalla ohessa olevan lomake, joka täytetään ja toimitaan ohjeiden mukaisesti. 

VAIHTOEHTOINEN TAPA: 

On toivottu, että maksun voi myös suorittaa halutessaan suoraan alla olevalle tilille. Tässä tapauksessa toimitathan kuitenkin haluamasi nimen, jonka haluat painettavan lehteen, tai mahdollisen yrityksesi/organisaatiosi logon, jonka haluat näkyviin osoitteeseen:

haukat.specialgame(at)gmail.com

Haukat Edustus / Jääurheiluseura HAWKS Ry 

Seutulantie 14

04410 Järvenpää

Uudenmaan Osuuspankki 

BIC: OKOYFIHH

IBAN: FI30 5092 0920 4004 37

Lataa lomake tästä

bottom of page