top of page
Ice Hockey Game

Esittelyssä Haukkojen GM Valtteri Parikka

Valtteri Parikka, Haukkojen GM, on monelle Keski-Uusimaalaiselle tuttu entinen jääkiekkoammattilainen. Haukkakasvatilla on takana 99 liigaottelua, sekä kokemusta ulkomailta ja Mestiksestä. Monta eri ammattiorganisaatiota nähneenä hän tuo suuren määrän kokemusta ja uusia näkökulmia Haukkojen toimintaan.Viime kaudella GM:n roolissa jo osan kaudesta toimineen Parikan kommentit tuoreesta sopimuksesta:


”Hieno lähteä mukaan ja tuomaan oma panos Haukkojen edustuksen talkoisiin kohti tulevaisuuden tavoitteita. Oma panos valmennuksen ja pelaajien tueksi ja kehittymiseksi tulee olemaan iso osa kokonaisuutta.”


Katseet GM:llä on jo vahvasti ensi kaudessa.


”Tulevan kauden rakennus on jo kovassa vauhdissa. Työmäärä ja vaatimustaso tulee varmasti nousemaan tulevalle kaudelle. Päivittäinen työ ja laadukas arki on kaiken menestymisen edelletys. Sanotaan näin että tavoite, että jokainen pelaaja on parempi kauden loppuessa kuin nyt, niin tulos joukkueenakin on varmasti se missä halutaan olla.”


568 views0 comments

Recent Posts

See All

Harjoitusottelut selvillä!

Harjoitusotteluiden vastustajat selvillä, sekä osittain päivät ja aloitusajatkin varmistuneet. Kolme eri vastustajaa, kolme kotiottelua ja kolme vierasottelua. Vastustajina viime kaudelta tuttuja ovat

Comments


Ice Hockey Game
bottom of page