Ice Hockey Game

Etsintäkuulutus!

Sinä tiimipelaaja, joka omaat kokemusta ja mielenkiintoa erilaisiin jääkikekkojoukkueen huolto- ja ylläpitotehtäviin, sekä satut vielä pitämään siitä. Tämä on juuri sinulle.

Haukat etsivät nyt itselleen huoltajaa, jolla pysyy hyppysissä erilaiset kiekkokamppeita eheyttävät työvälineet ja joka omaa sopivan määrän tarvittavaa ripeyttä, järjestelmällisyyttä sekä tekemisen meininkiä. Aiempi kokemus on silkkaa timanttia, mutta Nhl-pelitaustaa ei tarvitse kuitenkaan olla, vaikka olisihan se mukava tarina kerrottavaksi etenkin Turussa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla taustajoukkojen ehdotonta A-ryhmää Suomi-Sarjaa pelaavassa Haukkaparvessamme, jolla on hyvä hönkä liitää ja kehittyä niin urheilullisesti kuin organisaatiotasolla.

Jos koet oikeanlaisen poltteen sydämessäsi tai tiedät jonkun, jolla sen saisi helposti syttymään, ilmianna itsesi tai vinkkaa kaverille sähköpostitse osoitteeseen:

mightyhawks2021@gmail.com

361 views0 comments

Recent Posts

See All

Jääkiekkoliitto on julkaissut uutisen jatkosarjojen ja tulevien pelien kohtalosta. Suunniteltuja jatkosarjoja ei siis pelata, vaan runkosarja pyritään pelaamaan loppuun suunnitellussa aikataulussa. Ta

Tulevan viikonlopun ottelut 15.1 ja 16.1.2022 on peruttu vallitsevan tilanteen johdosta. Seuraava kalenterissa oleva peli on 22.1.2022 Laser HT:tä vastaan Oulunsalossa. Suomi-Sarjassa osa joukkueista

Ice Hockey Game