Ice Hockey Game

Etsintäkuulutus!

Sinä tiimipelaaja, joka omaat kokemusta ja mielenkiintoa erilaisiin jääkikekkojoukkueen huolto- ja ylläpitotehtäviin, sekä satut vielä pitämään siitä. Tämä on juuri sinulle.

Haukat etsivät nyt itselleen huoltajaa, jolla pysyy hyppysissä erilaiset kiekkokamppeita eheyttävät työvälineet ja joka omaa sopivan määrän tarvittavaa ripeyttä, järjestelmällisyyttä sekä tekemisen meininkiä. Aiempi kokemus on silkkaa timanttia, mutta Nhl-pelitaustaa ei tarvitse kuitenkaan olla, vaikka olisihan se mukava tarina kerrottavaksi etenkin Turussa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla taustajoukkojen ehdotonta A-ryhmää Suomi-Sarjaa pelaavassa Haukkaparvessamme, jolla on hyvä hönkä liitää ja kehittyä niin urheilullisesti kuin organisaatiotasolla.

Jos koet oikeanlaisen poltteen sydämessäsi tai tiedät jonkun, jolla sen saisi helposti syttymään, ilmianna itsesi tai vinkkaa kaverille sähköpostitse osoitteeseen:

mightyhawks2021@gmail.com

367 views0 comments

Recent Posts

See All

Ensimmäiset harjoitusottelut ovat takana, joista Haukat kairasivat hienot voitot. Ensimmäinen Hunters-kamppailu päättyi kotijoukkue Haukkojen selvään 6-0 voittoon, mutta toinen ottelu Porvoossa suorit

Ice Hockey Game