Ice Hockey Game

Lisää mustetta paperiin!


Tuskin on edellinen muste ennättänyt kuivumaan, kun GM:n toimistosta pamahtaa seuraavat lukitut Haukkajäsenet.


Ensi kauden kattavaan sopimukseen löivät nimensä puolustajat Tuomas Tilli ja Matti Rask. Hyökkääjäosastoa edustavat Jani Könönen sekä Jere Ylikärppä.


Tuomas Tilli ja Matti Rask ovat jo vanhoja Haukka-tuttuja. Tuomas Tilli tuli kesken kauden Vierumäki Unitedin U20-joukkueesta takaisin parveen. Järvenpäässä hienon loppukauden pelannut Tilli onkin tärkeitä puolustuksen palasia ensi kaudella.

Jani Könönen, tuo Savonmaan lahja Keski-Uudenmaan kiekkoilulle, tarjoili ennakkoluulotonta ja nykyaikaista osaamista heti joukkueeseen saavuttuaan. Erittäin nopea tuulispää ja muutenkin taitava pelimies, joka takaa tehoja ja viihdearvoa myös tulevanakin kautena.


Jokainen joukkue tarvitsee myös yhden rovaniemeläisen. Haukoissa se kantaa nimeä Jere Ylikärppä. Ei fyysisesti se suurin, mutta vastustajan ihon alla sitäkin äkäisempi orapihlajan piikki. Sähisee, tekee töitä, raataa ja juttelee mukavia niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Tarjoilee juuri sitä, mitä jokainen joukkue haluaa tiimiinsä.


Tervetuloa remmiin myös ensi kaudeksi, hyvät herrat!

76 views0 comments

Recent Posts

See All

Jääkiekkoliitto on julkaissut uutisen jatkosarjojen ja tulevien pelien kohtalosta. Suunniteltuja jatkosarjoja ei siis pelata, vaan runkosarja pyritään pelaamaan loppuun suunnitellussa aikataulussa. Ta

Tulevan viikonlopun ottelut 15.1 ja 16.1.2022 on peruttu vallitsevan tilanteen johdosta. Seuraava kalenterissa oleva peli on 22.1.2022 Laser HT:tä vastaan Oulunsalossa. Suomi-Sarjassa osa joukkueista

Ice Hockey Game