top of page
Ice Hockey Game

Syyskausi päätettiin tappiollisesti

Haukkojen osalta sunnuntain kamppailusta ei jäänyt kauheasti kerrottavaa. Peli oli tasaväkistä tekemistä kautta linjan, mutta vierasjoukkue LeKi oli parempi maalein 0-3. Ottelusta saattoi havaita jo hieman molemminpuolisen joululomia odottavan tunnelman, joka häämöttää aivan nurkan takana. Myös viime hetken poisjäännit sekoittivat Haukkapakkaa entisestään. Onneksi mukaan saatiin paikkaajia U20-joukkueesta.Haukat taistelivat urhoollisesti, mutta tehottomuus vaivasi jälleen ratkaisevan paljon. LeKi avasi maalitilinsä ja teki samalla voittomaalinsa ajassa 1:51 upean kuvion säestämänä. Maalia kiertämään lähtenyt Valtteri Selimgerei heitti oppikirjamaisen bulgarialaisen vauhdissa maalin takaa takakulmalle, hämäten koko Haukkapuolustuksen odottamaan nousua etukulmaan. Juuso Papinsaarella oli helppo työ putata limppu avoimesta kulmasta sisään. Toinen syöttöpiste Jere Koskiselle.


Haukat aloittivat toisen erän erittäin hyvin, jossa oli kaikki aihiot tasoitukseen. Etsikkoaika valui kuitenkin käsistä, jonka jälkeen mentiin tasaista, maalitonta puurtamista aina kolmanteen erään saakka. Toinen erä tarjoili tilastoihin vain kolme LeKi-rangaistusta, joita Haukat eivät kuitenkaan päässeet hyödyntämään. Ottelun toinen maali nähtiin ajassa 43:51. Maalin väkersivät kolmikko Saku Aavajoki, Niklas Saha ja Joni Hassinen.


Haukat yrittivät päästä vielä otteluun mukaan, mutta paras puristus uupui. Myös sihti ja viimeistely olivat jo karanneet ennenaikaisille lomille. Kavennusta yritettiin vielä saada aikaan ilman maalivahtia, mutta Valtteri Selimgerei päätti Haukkojen pyristelyn heittämällä kiekon omalta puolustusalueelta nuottaan.


Myös maalivahtien torjunnat kertoivat tasaisesta ottelusta, lukemien ollessa 31-32 LeKi-vahti Valtteri Kyllisen eduksi.


Tauko tulee hyvään paikkaan ja vuodenvaihteen jälkeen jatketaan levänneinä ja palautuneina.


Oikein rauhallista ja rentouttavaa joulua itse kullekin!

79 views0 comments

Recent Posts

See All

Harjoitusottelut selvillä!

Harjoitusotteluiden vastustajat selvillä, sekä osittain päivät ja aloitusajatkin varmistuneet. Kolme eri vastustajaa, kolme kotiottelua ja kolme vierasottelua. Vastustajina viime kaudelta tuttuja ovat

Comments


Ice Hockey Game
bottom of page