top of page
Ice Hockey Game

Tehtävä Porvoossa suoritettu menestyksekkäästi

Tehtävä Porvoossa päättyi suotuisasti. Mukaan lähti täydet sarjapisteet hyvän ja ehyen esityksen jälkeen. Ottelu oli odotetun tiukka ja tasainen kamppailu pisteistä, joka päättyi tänään kovan iltapuhteen jälkeen 2-3 Haukkaparven nimiin.Haukat aloitti ottelun hyvin ja terävästi. Palkinto lunastettiin heti ajassa 3:52, Niko Lottasen iskiessä terävän ylivoimahyökkäyksen jälkeen kiekon suoraan tutkapari Leevi Leipijärven syötöstä nuottaan. Hunters-puolustuksen harhasyötön ja toimituksen kapteenille suoritti Antti Immonen.


Peli jatkui tasaisissa merkeissä aina erän puoliväliin saakka, jolloin Haukat joutuivat alivoimaiseksi. Huntersin ylivoima ei jättänyt tilannetta rankaisematta ja tehokkaasti pelattu kuvio päätettiin Tony Mollbergin toimesta. Poikittaissyötön maaliin tarjosi Aleksi Laitinen.


Haukat pääsi myös kokeilemaan ylivoimansa tehoa vajaa viisi minuuttia ennen erän loppua, mutta mitään supervaarallista ei Oranssinutut saaneet aikaiseksi.


Erän lopussa Hunters sai kelpo mylläkkää Haukkamaalille, mutta se kestettiin hyvin. Pari omaakin paineistusta saatiin tulille, mutta niille aivan kriittisille sektoreille ei päästy aiheuttamaan harmia Hunters-puolustukselle.


Erä päättyi tilanteiden osalta hienoisesti Hunters-merkkisenä, mutta pääasia oli se, että itse pelitulos oli tasan 1-1. Maalivahtien torjunnat jakautuivat 12-4 Haukkojen Roope Koskisen nimiin.

TOINEN ERÄ


Toinen erä noudatti samaa tuttua kaavaa. Peli oli tasaista ja tiukkaa vääntöä, jossa oli vauhtia ja hyvä energia. Haukat pääsi kokeilemaan heti erän alkuun ylivoimansa toimivuutta, mutta Huntersin alivoima hoiti homman tyylikkäästi, eikä Haukoille siunaantunut oikein tilaa luoda vaarallisia tekopaikkoja.


Erän puolivälissä Huntersilla oli tuhannen taalan paikka siirtyä ottelussa johtoon 2-1 ylivoimahyökkäyksen seurauksena, mutta jotenkin kiekko onnistui vielä löytämään tiensä ohi avonaisen Haukkamaalin. Peli jatkui tarkkana ja tiiviinä taistelupelaamisena, jossa ylimääräistä tilaa tai aikaa ei yksinkertaisesti herunut kummallekaan osapuolelle. Pieni nostalginen ilonaihe nähtiin myös Hunters-vahti Benjamin Kallion kilpiliimauksen muodossa.


Haukat pääsi iskemään ottelun johtomaalin ajassa 32:39, kun Leevi Leipijärvi karvasi ansiokkaasti ja lopulta riisti kiekon Hunters-siniviivalla. Riistosta avautunut 2-1 hyökkäys päättyi upeaan no look-passiin tutkapari Lottaselle, joka tälläsi varmasti kiekon takakulmaan.


Hunters pääsi jälleen yrittämään kuittausta ylivoimalla vajaa viisi minuuttia ennen erän päätöstä. Huntersin pakkopeli pääsi operoimaan melko vaarallisesti, mutta Roope Koskisen hyvät torjunnat pitivät Haukat johtoasemassa.

Huntersin hyvä ote jatkui vielä ylivoiman jälkeenkin, joka maksoi tasoitusmaalin Haukkaverkkoon. Kulmasta toimitettu kiekko pomppi sopivasti Vikke Terholle, joka pääsi iskemään kiekon takatolpalta tyhjään pönttöön. Syöttäjinä maalissa olivat Santeri Kanon ja Niko Rinne. Maalin syntyaika oli 38:05.

Erän loppu oli kurinalaista puolustamista ja lisää tilastomerkintöjä ei enää saatu. Maalivahtien torjunnat olivat tismalleen samat kuin ensimmäisen eränkin jälkeen, 12-4 Roope Koskiselle.

KOLMAS ERÄ


Kolmas erä tarjosi heti alkuun molemmille joukkueille hyvät paikat siirtyä johtoon. Hunters-puolustus hankki itselleen ongelmia nakkaamalla kiekon katsomoon, joka tuotti Haukoille ylivoimatilanteen. Tälläkään kertaa virheestä ei päästy rankaisemaan ja ottelu jatkui tasalukemissa 2-2. Hieman ylivoimatilanteen jälkeen pelipäällä ollut Leevi Leipijärvi pääsi haastamaan Hunters-vahti Kallion nokikkain, mutta nosti kiekon aavistuksen ohi rystypuolelta.


Erän puolivälissä Huntersille tarjoutui mahdollisuus siirtyä kuskinpaikalle, Haukkojen ottaessa jäähyn. Tällä kertaa Huntersin ylivoimalle kävi siniviivalla lapsus ja Haukat pääsi alivoimaisena hyökkäämään. Eelis Räihän maltillinen syöttö vapautti Arttu Virtasen nokikkain Benjamin Kallion kanssa, joka toimitti kiekon lipuen verkon perukoille. Tämä shokeerasi Huntersin alivoimaa sen verran, että ylivoimaviisikkoa ei saatu enää rauhoitettua asemiin. Näin Haukat selvitti tilanteen 2-3 johtoasemassa.


Haukat puolusti urhoollisesti ja tarkasti, eikä Hunters päässyt lähentelemään Roope Koskisen maalia kovinkaan kriittisin seurauksin. Homma vaikeutui Haukkojen kannalta loppua kohti vielä alivoiman muodossa, mutta Haukat oli tänään tarpeeksi sitkeä ja vahva vierasjoukkue. Näin lopputulos erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-3 oranssinutuille ja tehtävä Porvoossa oli suoritettu.


Maalivahtien torjunnat kokonaisuudessaan 31-19 Roope Koskisen sarakkeeseen.


Hommahan jatkuu heti huomenna, kun Riemu Jyväskylästä saapuu kyläilemään. Siitä pelistä pitäisi jälleen napsia täydet pisteet, jotta homma helpottuu pudotuspelikamppailua ajatellen.

Tästä on hyvä jatkaa!

144 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


Ice Hockey Game
bottom of page