top of page
Ice Hockey Game

Titaanien vuoro hakea pisteet Järvenpäästä

Haukkojen uusi Honka Lounge-aitio (tästä lisätietoa hieman tuonnempana) ja sinne kutsutut vieraat olivat tänään todistamassa melko kaksijakoista ottelua eilisen tapaan. Ravintola Bumman tarjoamien herkkujen ravitsemana voisi ottelusta käyttää kulinaristista termiä "puoliksi paistettu lettu". Niin hyvä toinen puoli, mutta kääntämisen jälkeen hellasta loppuivat tehot. Näin ollen Haukkaparven tappio Titaaneille kirjattiin lukemin 2-4.ENSIMMÄINEN ERÄ


Ensimmäinen erä oli Haukoilta erittäin vahva. Loungessa ennen ottelua vieraillut päävalmentaja Nico Sirviö alusti hieman matsia ja painotti hyvän alun suunnitelmaa, sekä hereillä olemista alusta alkaen. Haukat aloittivatkin pelin erittäin hyvin ja aktiivisesti. Ensimmäinen maali nähtiin jo ajassa 6:44, kun Jani Könönen pääsi iskemään mustan verkkoon maalin edestä. Syöttäjinä maalissa Jussi-Pekka Jokinen ja Jere Ylikärppä.


Toinen maali helähti pian perään, Titaanien pelatessa alivoimaisena. Jussi-Pekka Jokisen upea peli Niko Lottasen kanssa tuotti varsinaisen koulumaalin, jonka maestro Jokinen puttasi itse takakulmalta uuniin. Syöttöpiste Niko Lottasen lisäksi Sasu Heleniukselle. Näin Haukoille jo riemukas 2-0 johto.


Ensimmäinen erä oli Haukoilta kokonaisvaltaisesti erittäin hyvä ja lisämaaleihinkin olisi ollut saumoja. Titaaneilla ei ollut tilaa eikä aikaa operoida Haukkapäädyssä tuloksellisesti. Sekunti ennen erän päätöstä Titaanit lisäsivät vielä tuskaansa ottamalla ulosajon ikävän näköisestä törmäyksestä, jossa Haukkavahti Samu Mäkinen valitettavasti loukkaantui, eikä voinut jatkaa ottelua. Näin erätauolle lähdettiin Haukkojen kahden maalin johtoasemassa ja viiden minuutin ylivoimatilanteen saattelemana.


Maalivahtien torjunnat menivät Titaanien Niko Tammelle 13-6.


TOINEN ERÄ


Toiseen erään tuli sisuuntunut Titaanit. Joukkue pelasi aktiivisen alivoiman, eikä 5 minuutin ylivoima tuottanut Haukkaleiriin toivottua lopputulosta. Sitten alkoikin Haukkojen kannalta musta hetki, kun se räiskäleen kylmempi puoli otti komennon.


Titaanit iskivät alivoimansa jälkeen pelin tasoihin reilussa kahdessa minuutissa ja kaahasivat kahden maalin karkumatkalle reilussa yhdeksässä minuutissa. Maalit saivat alkunsa niin maalinedustapelin unohduksista, pienistä huolimattomuuksista kuin epäonnisista purkukiekoista, joista Titaanit rankaisivat armotta. Titaanimaalit merkittiin herroille Vili-Valtteri kolsi, Tuomas Lyytikäinen sekä Erkka Huttunen. Molemmilla joukkueilla oli pari paikkaa myös lisämaaleihin, mutta valotaulun lukemat 2-4 säilyivät aina erän loppuun saakka.


Torjunnat jakautuivat toisessa erässä 13-10 Samu Mäkisen korvanneen Roope Koskisen nimiin.


KOLMAS ERÄ


Kolmannessa erässä Haukat yrittivät vielä aloittaa kiriä, mutta kaasupoljin ei vain koskaan painunut pohjaan saakka. Ilmassa oli näennäistä tekemistä ja hyviä ideanpoikasiakin, jotka kaatuivat heikkoon toteutukseen ja viimeisen puristuksen puuttumiseen. Illan valopilkkuja oli Haukkakonkari Jussi-Pekka Jokisen pirteä ja yritteliäs peli, joka olisi parempana päivänä tuottanut lisää harmaita hiuksia vastustajalle. Tänään Haukkaparvelta ei vain irronnut aineksia enempään ja kolmas erä muodostui enemmänkin suorittamisen näköiseksi. Erän pari jäähymerkintää työllistivät sentään hieman toimitsijahenkilöitä.


Ottelun torjunnat kokonaisuudessaan 31-40 Titaanien Niko Tammen sarakkeeseen.


Näin pisteet matkasivat Kotkaan, joten back to back-pelit päättyivät kristilliseen tasajakoon.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa matkaa, joka on vasta alkutekijöissään. Seuraavaksi edessä on pieni vierasturnee Seinäjoen ja Porin kautta Järvenpäähän. Näistä lisää lähempänä.

130 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Ice Hockey Game
bottom of page