Ice Hockey Game

Yhteistyöuutisia!

Haukat esittelevät ylpeänä uudet Liito-tason yhteistyökumppaninsa Etuisan, sekä K-Citymarket Järvenpään.


Etuisa on mobiiliappi, Järvenpään oma "cityshoppari", joka kokoaa yhteen paikallisesti parhaat palvelut, tuotteet ja harrastukset.


Käyttäjille Etuisa tarjoaa Järvenpään palveluhakemiston ja ajankohtaisia tarjouksia ja etuja.

Kumppaniyrityksille ja -seuroille Etuisa toimii markkinointialustana, joka tavoittaa paikalliset kuluttajat, myynnin johtamisen työkaluna, sekä kanta-asiakasohjelmana.

Markkinoinnin piirissä on yli 100 000 kuluttajaa, joista 5000 erityisen ostovoimaista.

K-Citymarket Järvenpää on, ei-enempää tai vähempää, kuin maailman parhaaksi valittu ruokakauppa.


Järvenpään K-Citymarket on ruokakauppa, joka tarjoaa kerta toisensa jälkeen uusia oivalluksia, inspiraatiota ja elämyksiä arkeen ja juhlaan.

"Cittarin" valikoimasta jokainen löytää varmasti mieleisiään elintarvikkeita, sekä paljon muutakin mukavaa. Parhaista, aidosta japanilaisesta riisistä ja raaka-aineista tehdyt Sushit ovat jo maankuulua herkkua, jota tullaan hakemaan kauempaakin - eikä syyttä.


Tervetuloa tekemään yhteistyötä Haukkojen kanssa!

38 views0 comments

Recent Posts

See All

Jääkiekkoliitto on julkaissut uutisen jatkosarjojen ja tulevien pelien kohtalosta. Suunniteltuja jatkosarjoja ei siis pelata, vaan runkosarja pyritään pelaamaan loppuun suunnitellussa aikataulussa. Ta

Tulevan viikonlopun ottelut 15.1 ja 16.1.2022 on peruttu vallitsevan tilanteen johdosta. Seuraava kalenterissa oleva peli on 22.1.2022 Laser HT:tä vastaan Oulunsalossa. Suomi-Sarjassa osa joukkueista

Ice Hockey Game