top of page

Arvoisa yhteistyökumppani!

Kuten hyvin tiedämme, jääkiekko on pelannut itsensä suomalaisten sydämiin ja ollut suomalaisen eturivin urheilun estradina vuosikausia. 

 

Kumppanuus Järvenpään Haukkojen kanssa tarjoaa yrityksellenne näkyvyyttä, uusia tuoreita työkaluja ja artikkeleja liiketoimintaan, sekä takaa yrityksellesi vahvan näkyvyyden Uudenmaan vahvalla talousalueella. Me Haukoissa keskitymme pitkäjänteiseen ja intohimoiseen kehitystyöhön, pyrkien viemään seuraamme nousujohteisesti eteenpäin niin urheilun kuin toiminnallisuuden näkökulmasta. 

 

Haukoista saatte monipuolisen yhteistyökumppanin, jonka vahva pyrkimys on tuottaa uusia keinoja ja tapoja saavuttaa tavoitteita, kehittyä ja luoda positiivista näkyvyyttä ja yhteishenkeä yhteistyössä  kumppaneidensa kanssa. 

 

Haukat pelaa kaudella 2021-2022 valtakunnallisessa Suomi-Sarjassa, joka on Suomen kolmanneksi korkein sarjataso heti Liigan ja Mestiksen jälkeen. Sarja saa kausi kaudelta enemmän kannuksia ja sitä kautta myös kasvavaa medianäkyvyyttä. Lähtemällä Haukkojen matkaan kohti uutta ja kiehtovaa yhteistyötä, pääsette jakamaan myös onnistumisia ja yhteisiä elämyksiä jääurheilun kuninkaan parissa. Samalla varmistatte samalla yrityksellenne vahvan näkyvyyden toiminnan ytimessä. 

 

Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä!

Pääyhteistyökumppanit

Hockey Base 2016- logo red.jpg
Honka_logo_CMYK.png
True Hockey.jpg
Liito_nettisivut.png
KCM_Netti.jpg
Etuisa_Logo_Green_Blue_RGB_20210629-01.png
Kiito_nettisivut.png
Datasky_sininen_RGB.jpg
Mikar_koneistus.png
pentisol_logo.png
Ventoniemi buses logo.jpg
MainioPrint_pieni.png
VP-Euroref.png
Aerial_pieni.png
Fenno_pieni.png
Fysiopro_pieni.png
Salus logo kuvana.png
keski-uusimaa.jpg
Bumma_250x250_2.png
Nousu_nettisivut.png
Nettilippu-s.png
Autokulma_logo300-300x56.png
UVL_talot_uusi-logo-2018-graffaa-sininen.png
jarvenpaa.png
POP_RAVINOLA_LOGO_MUSTA.png
finsoffat-logo-360.png
Olenius_logo.png
bottom of page