top of page

Arvoisa yhteistyökumppani!

Kuten hyvin tiedämme, jääkiekko on pelannut itsensä suomalaisten sydämiin ja toiminutvuosikymmeniä suomalaisen eturivin urheilun estradina. Kumppanuus Järvenpään Haukkojen kanssa tarjoaa yrityksellenne näkyvyyttä, uusia tuoreita työkaluja ja artikkeleja liiketoimintaan, sekä takaa yrityksellesi vahvan näkyvyyden Uudenmaan vahvalla talousalueella.

 

Me Haukoissa keskitymme pitkäjänteiseen ja intohimoiseen kehitystyöhön, pyrkien viemään seuraamme nousujohteisesti eteenpäin niin urheilun kuin toiminnallisuuden näkökulmasta. Haukoista saatte monipuolisen yhteistyökumppanin, jonka vahva pyrkimys on tuottaa uusia keinoja ja tapoja saavuttaa tavoitteita, kehittyä ja luoda positiivista näkyvyyttä ja yhteishenkeä yhteistyössä

kumppaneidensa kanssa.

Haukat pelaa kaudella 2024-2025 valtakunnallisessa Suomen Jääkiekkoliiton alaisessa Suomi- Sarjassa, joka on Suomen kolmanneksi korkein sarjataso heti Liigan ja Mestiksen jälkeen. Sarja saa kausi kaudelta enemmän kannuksia ja sitä kautta myös kasvavaa medianäkyvyyttä.

 

Lähtemällä Haukkojen matkaan kohti uutta ja kiehtovaa yhteistyötä, pääsette jakamaan myös onnistumisia ja yhteisiä elämyksiä jääurheilun kuninkaan parissa. Samalla varmistatte yrityksellenne vahvan näkyvyyden toiminnan ytimessä.

 

Tänä vuonna julkistimme tavoitteemme nousta Mestikseen kaudelle 2026-2027. Kuluvan kauden 2024-2025 tavoite on puolestaan saavuttaa paikka kevään pudotuspelien ylemmässä jatkosarjassa. Mikäli teillä on kysyttävää eri yhteistyömalleista ja -mahdollisuuksista, olettehan yhteydessä meihin.

 

Haukat Nousuun!-kiekkoterveisin,

 

Marko Saarelainen

Puheenjohtaja

Haukat Edustusjoukkue

marko.saarelainen@honka.com

040 54 202 54

Pääyhteistyökumppanit

Honka_logo_CMYK.png
KCM_Netti.jpg
Etuisa_Logo_Green_Blue_RGB_20210629-01.png

Muut yhteistyökumppanit

VF_pieni.png
ovh.png
Mikar_koneistus.png
Nettilippu-s.png
Aerial_pieni.png
jarvenpaa.png
Bauer.png
mroom-more-than-a-barber.png
keski-uusimaa.jpg
Ventoniemi buses logo.jpg
MainioPrint_pieni.png
Jettaset-Oy-logo.png
Omega_Bar_Logo.jpeg
psalonen-logo-sininen-8-500x222.png.webp
Rakliike Karvonen_PNG.png
intersport_jpaa.png
Haukat_Logo_legacy.png
bottom of page