Arvoisa yhteistyökumppani!

Kuten hyvin tiedämme, jääkiekko pelannut itsensä suomalaisten sydämiin ja ollut suomalaisen eturivin urheilun estradina vuosikausia. 

 

Kumppanuus Järvenpään Haukkojen kanssa tarjoaa yrityksellenne näkyvyyttä, uusia tuoreita työkaluja ja artikkeleja liiketoimintaan, sekä takaa yrityksellesi vahvan näkyvyyden Uudenmaan vahvalla talousalueella. Me Haukoissa keskitymme pitkäjänteiseen ja intohimoiseen kehitystyöhön, pyrkien viemään seuraamme nousujohteisesti eteenpäin niin urheilun kuin toiminnallisuuden näkökulmasta. 

 

Haukoista saatte monipuolisen yhteistyökumppanin, jonka vahva pyrkimys on tuottaa uusia keinoja ja tapoja saavuttaa tavoitteita, kehittyä ja luoda positiivista näkyvyyttä ja yhteishenkeä yhteistyössä  kumppaneidensa kanssa. 

 

Haukat pelaa kaudella 2020-2021 valtakunnallisessa Suomi-Sarjassa, joka on Suomen kolmanneksi korkein sarjataso heti Liigan ja Mestiksen jälkeen. Sarja saa kausi kaudelta enemmän kannuksia ja sitä kautta myös kasvavaa medianäkyvyyttä. Lähtemällä Haukkojen matkaan kohti uutta ja kiehtovaa yhteistyötä, pääsette jakamaan myös onnistumisia ja yhteisiä elämyksiä jääurheilun kuninkaan parissa. Samalla varmistatte samalla yrityksellenne vahvan näkyvyyden toiminnan ytimessä. 

 

Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä!

Hockey Base 2016- logo red.jpg

Pääyhteistyökumppanit

Honka_logo_CMYK.png
True Hockey.jpg

Muut yhteistyökumppanit

nimen kohdalta yrityksen nettisivuille