top of page
Ice Hockey Game

Johtokuntaan uusia tuulia.

Ettei hyvää pöhinää ja uudistamista rajattaisi pelkästään pukukoppiin ja valmentaja-aitioon,

on aika avata muutoksia myös kabinettiosastolla ja esitellä teille Jääurheiluseura Hawks Ry:n

uuden hallituksen kokoonpano.

Keihäänkärkenä mennään vanhoilla tutuilla tekijöillä.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin pitkään toiminnassa mukana ollut joukkueenjohtaja Mika Janhonen, joka lienee tuttu hyvin monelle jääurheilun seuraajalle paikallisesti.

Vanhoja tuttuja, pitkän linjan Haukkoja ja hallituksen jäseniä ovat myös uuteen kokoonpanoon valitut Tero Olander ja Mikko Tylli.
Tällä kaksikolla on vahvaa Haukkakokemusta myös itse jääkentän puolelta, yhteensä n. 800 ottelun verran. Niillä pelimäärillä omaa väkevää kompetenssia tuoda visiota ja reipasta tekemistä myös kabinetin puolelle. Hra Olander kävi kolkuttelemassa peliurallaan jopa Mestis-Haukkojen ovilla, mutta legendaarisen Ari "Köpä" Kuisman diplomaattinen ja rakentava ohjeistus siitä, ettei ovien taakse ollut enää tarvetta tulla, ratkaisi uran jatkumisen Hawkseissa vuonna 1991. Vuodesta 1995 saakka Tero on toiminut Hawksin / Haukkojen taustalla eri tehtävissä. Tero on myös ehtinyt pelata puheenjohtaja Janhosen kanssa yhtä aikaa Haukkojen B- ja A-junioreissa, joten syötöt löytävät lapaan myös siviilit päällä.

Täysin uusiakin tuulia saatiin mukaan toimintaan ja uuteen hallitukseen tulivat valituksi myös seuraavat henkilöt:

Eija Bergström

Marko Saarelainen

Sauli Kauppinen

Jarkko Saarikoski

Eija on pitkän linjan yhdistysihminen, joka on toiminut erilaisissa luottamustehtävissä jo toistakymmentä vuotta, joista viimeisimmät jääurheilun parissa. Eija tuo Haukkojen johtokuntaan mukanaan kokemusta sekä näkemystä järjestö- ja yhditystyöskentelystä.

Marko on Honkarakenne OY:n yrittäjä ja toimitusjohtaja, jolla on pitkä ura perheyrityksen parissa niin Suomessa kuin Japanissakin, jossa on viettänyt yli puolet elämästään.

Haukkojen johtokuntaan on siis valjastettu piinkovaa kansainvälistä ja tunnustettua osaamista, jonka mies haluaa tuoda kotikaupunkinsa urheilu- ja kulttuurielämän tueksi. Marko on myös kova urheilumies, joka pelailee ikämieslätkää vapaa-ajallaan. Kokemusta on kertynyt myös japanilaisesta kiekkokulttuurista.

Sauli on järvenpääläisen DataSky Oy:n yrittäjä jo kohta 17 vuoden ajan. Datasky on vuonna 2004 perustettu suomalainen tietotekniikan ja tietoturvan asiantuntijayritys. Sauli on yrittäjänä olemisen ohella mukana myös Järvenpään Yrittäjissä puheenjohtajan tehtävissä, jossa vahvana agendana on edistää yhdessä hallituksen kanssa Järvenpään elinvoimaisuutta kaikkien eduksi, jota on myös ansiokkaasti toteuttanut monessa yhteydessä. Sauli tuo mukaan ennakkoluulotonta ja rohkeaa ideointia, sekä uusia tuulia myös Haukkojen hallitukseen.

Jarkko on Haukkojen viestinnän yleismies Jantunen, joka yrittää parhaansa mukaan nitoa syntyneet ajatukset ja ideat visuaaliseen ja jaettavaan muotoon. Jarkko vastaa Haukkojen viestinnästä, sosiaalisesta mediasta ja yleisestä sisällöntuotannosta/grafiikasta, mitä tulee someen ja nettisivuille. Ennakkoluuloton ja rohkea ideanikkari, joka uskaltaa tuoda esiin myös älyttömimpiä ideoita, ihan vaikka nakatakseen ne mappi Öön syövereihin "jos ei kokeile, ei voi tietää"-mentaalilla. Pelailee myös harrastelätkää vaihtelevalla menestyksellä ja pieteetillä.

Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin hallitusjäsenet!


1,084 views0 comments

Recent Posts

See All

Harjoitusottelut selvillä!

Harjoitusotteluiden vastustajat selvillä, sekä osittain päivät ja aloitusajatkin varmistuneet. Kolme eri vastustajaa, kolme kotiottelua ja kolme vierasottelua. Vastustajina viime kaudelta tuttuja ovat

Comments


Ice Hockey Game
bottom of page