top of page
Ice Hockey Game

Kaarinasta kotiin tyhjin käsin.

Kaarinasta jäi käteen luu, mutta taistelu oli sen verran vahvaa, että päänahka saatiin pitää.

Ensimmäinen erä oli Intiaanien heiniä, mutta Haukat puolusti reservaattiaan sen verran tehokkaasti, ettei kotijoukkueen tekeminen näkynyt tulostaululla. Tilastomerkinnöiksi tuli vain kaksi Haukkarangaistusta. Maalivahtien torjunnat 16-9 Haukkojen Niku Halla-Aho ensin mainittuna.

Toisessa erässä puntit tasoittuivat ja peli oli tiukkaa taistelua. Haukat saivat toiseen erään myös loistavan alun, kun ajassa 22.43 Jani Könönen iski kiekon maaliin. Syöttöpisteet Leevi Paakkalalle ja Juuso Miettuselle. Molemmat joukkueet istuivat myös yhdet pienet kakkoset, joita kumpikaan osapuoli ei käyttänyt vuorollaan hyväksi. Toisen erän torjunnat 17-11.

Kolmannessa erässä Intiaanit sitten näyttivät, miksi johtavat sarjaa. Tasoitus syntyi ajassa 43:07 kun Janne Harkka iski kiekon nuottaan. Syöttäjänä Toni Mahkonen. Taistelu jatkui väkevänä, mutta Haukat eivät johtoasemaan koskaan päässeet. Ottelun voittomaali syntyi ajassa 55:10, kun Mikke Laurila pääsi luutimaan kiekon Haukkamaaliin. Syöttäjänä Jesse Holmberg.

Haukat joutuivat heittämään riskivaihteen silmään ja yrittämään tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Intiaanit pistivät kuitenkin nuotion sammuksiin lyömällä kiekon vielä pari kertaa tyhjään verkkoon, Haukkojen pelatessa upporikasta ja rutiköyhää, joka tässä tilanteessa oli hyvä ratkaisu. Näin ottelun lopputulos 4-1, joka ei aivan vastannut kenttätapahtumia.

Haukkojen peli-ilme oli kuitenkin kohdallaan, joka lupaa hyvää loppuja sarjapelejä ajatellen. Runkosarjan kaksi viimeistä ottelua pelataankin sitten kotipubissa. Ensin 5.3. Titaaneja vastaan, jonka jälkeen runkosarja huipentuu otteluun Karhu HT:ta vastaan.

Elämme mielenkiintoisia aikoja! Pysykäätten mukana.