top of page
Ice Hockey Game

Katkera tappio kotipubissa

Haukkojen paluuottelu pakollisen tauon jälkeen sujui kaksijakoisesti. Ottelu tarjosi hyvää taistelua pisteistä, joka päättyi karvaaseen loppuun. Hunters otti omansa lopulta lukemin 3-4.

Ensimmäinen erä mentiin hyvin tasaiseen tahtiin. Hunters teki ottelun avausmaalin ajassa 2.45, mutta Haukat vastasivat parilla nokittavalla osumalla minuutin sisään ajassa 7.58 ja 8.31. Maalintekijöinä Jere Ylikärppä ja Peter Jurvelin. Syöttöpisteille herrat Lottanen, Rask, Soila ja Slessarevski. Tasainen erä sai myös tuloksellisen sinettinsä, kun Hunters tasoitti vielä ottelun Markku Kitusen toimesta ajassa 16.37. Haukkojen kannalta erityisen harmittavaa oli se, että takaisku otettiin puseroon kesken oman ylivoimatilanteen. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä jakautuivat Benjamin Kallion ja Igor Samokhvalovin välillä 13-11.

Toinen erä jatkoi ensimmäisen kaavaa, molempien saatua pahimmat karstat koneesta ulos. Haukat painoivat hyvin päälle ja pääsivätkin ottelussa kuskin paikalle. Toisen erän ainoa maali nähtiin ajassa 33.43, Jere Ylikärpän iskiessä illan toisensa ylivoiman turvin. Syöttäjinä tähän maaliin Andre Linde ja Sasu Helenius. Maalivahtien torjunnat erässä kertyivät luvuin 8-12 Huntersin Samokhvalovin laariin.

Kolmas erä olikin sitten harmillinen lopetus hyvälle kiekkodraamalle. Hunters lisäsi pökköä pesään, jonka turvin sarjakärki onnistui ensin tasoittamaan pelin ja lopulta hiipiä rinnalta ohitse. Kavennusmaali syntyi ajassa 51.59, jonka jälkeen johtomaali näki päivänvalonsa aikaan 56.17.

Haukat yrittivät vielä pelastaa vähintään yhden sarjapisteen ilman maalivahtia, mutta toivottua tulosta ei tänä iltana nähty. Näin pisteet Porvooseen, joka vankisti Huntersin sarjajohtoa entisestään.

Maalivahtien torjunnat kokonaisuudessaan 29-33 Igos Samokhvalovin nimiin.

Kauan tätä tappiota ei ehdi murehtia, sillä tänään pelataan taas Jyväskylässä, paikallista Riemu Hockeyta vastaan.