top of page
Ice Hockey Game

Kausi alkoi voitolla!

Haukat kävivät nappaamassa sen tärkeimmän, mitä tulee optimaaliseen kauden aloitukseen.

Viime kauden finalistin otteet olivat liikaa kotijoukkue Giantsille, joka joutui antautumaan Haukkaparven käsittelyssä ja laskemaan siivekkäät "Monte Carlon Vahvat Linnut" takaisin Järvenpäähän täysi pistepotti sulkiensa suojissa.

Ottelussa taivallettiin tuloksellisesti melko tasaiseen tahtiin, Jättien aloittaessa maalinteon vasta toisessa erässä aikaan 21:22. Ensimmäisen erän ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi kotijoukkueen kaksiminuuttinen.

Haukkojen Peter Jurvelinin tasoitettua ottelun, iski Giants jälleen itsensä johtoon 3 minuuttia tasoituksesta. Toiseen erään mahtui myös muutama rangaistus näiden kolmen maalin lisäksi. Haukat saivat hyvää mylläkkää Giantsin maalille, josta torjunnat 7-20 kotijoukkueelle kertovat omaa kieltään.

Kolmannessa erässä Haukat ottivat sitten komennon ja painelivat rinnalle ja ohi Aleksi Virran kahdella maalilla, joista ensimmäinen oli ylivoimamaali. Syöttöpisteet Juhani Merikannolle ja Andre Lindelle. Digitaalit pysähtyivät aikaan 52:37. Toiseen "Nuoren Virrun" maaliin syöttäjiä Leevi Leipijärvi ja Niko Lottanen, joka taas näki päivänvalon jo samalla minuutilla, 52:55.

Alex Jaakkolan iskiessä Haukat jo 2-4 johtoon siirretyn rangaistuksen aikana, alkoi ottelu sinetöitymään Haukka-merkkiseksi. Ajassa 55:48 syntynyt osuma jäi illan viimeiseksi, joten näin Haukat riemukkaaseen voittoon Hollolan viilenevässä syysillassa.