top of page
Ice Hockey Game

Kausi kolkuttelee ovella!

Viimeinen harjoituspeli perjantaina kääntyi Titaanien eduksi jatkoajalla. Tiukan taiston loppulukemat olivat 4-3 kotijoukkueelle.


Viikon päästä pelataan jo kauden 2022-2023 ensimmäiset runkosarjaottelut. Saaga alkaa perjantaina Kotkasta jatkuen aina lauantaisaunaan K-Rauta Areenalla samojen tiimien kesken. Voitaneen sanoa, että joukkueet tulevat lyhyen ajan sisään melko tutuiksi keskenään myös tämän kauden mittelöitä ajatellen.


Pelaajarosterikin on täydentynyt nykyiseen muotoonsa, joka löytyy kotisivujen joukkueosastolta tai tutusti myös Elite Prospectin kautta. Sivuilta löytyy myös päivitetty runkosarjan otteluohjelma, muutamaa vielä avoinna olevaa alkamisaikaa lukuunottamatta.


Tulevalla viikolla myös hieman ennakointia ja fiilistelyä alkavaan kauteen. Pysytään siis tutkalla ja annetaan lätkälämmön nousta. Nyt se on ajankohtaista.


Kausikorttiasiat on myös hyvä laittaa kondikseen. Niitä saa ovelta kotipelien yhteydessä, sekä helposti ja kätevästi www.nettilippu.fi. Tarjolla on fyysistä ja mobiiliversiota.
101 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


Ice Hockey Game
bottom of page