top of page
Ice Hockey Game

Kausiennakko 2021-2022

Uusi kausi, vanhat kujeet!

Vanhat kujeet sikäli, että viime kauden sensaatiomainen finaalipaikka on erinomainen motivaattori tulevaan kauteen. Paljon asioita tehtiin oikein tuon saavutuksen edessä, joka on hyvä muistaa myös tällä tulevalla kaudella.

Uusi kausi alkaa kuitenkin aina nollasta. Rosteri on kokenut hienoisia muutoksia, mutta pääasiassa positiiviseen suuntaan. Nuori ja nälkäinen joukkue on luvalla sanoen hieman epätodellisen kauden verran kokeneempi, sitoutuneempi ja hitsautuneempi. Joukkueen keski-ikä on 22 vuotta, joten voitaneen puhua leikkisästi "sotureista parhaassa iässä". Myös uudet pelaajat ovat sulautuneet Haukka-ytimeen hyvin ja tekemisen meininki on ollut käsinkoskeltavaa.

Kausi alkaa tulevana viikonloppuna Hollolasta, paikallista HC Giantsia vastaan. Heti sunnuntaina pelataankin jo sitten ensi kertaa kotisaluunassa, kun kylille saadaan vieraaksi Intiaaneja Kaarinasta. Kauden ensimmäinen viikonloppu tarjoilee siis hyvää sähinää ja totista toimintaa, joka lienee se paras tapa yskäistä loputkin karstat koneesta. Pelaamaanhan tänne on tultu!Keneltäkään kiekkoihmiseltä ei varmasti jäänyt huomaamatta "Mighty Hawks of Monte Carlon" aiheuttama mukava pöhinä ja kuplinta, jota viimekeväinen elämysmatka sai aikaan. Kausi alkaa siis melko mukavissa ja odottavissa tunnelmissa, eikä lainkaan suotta. Rosteri on kilpailukykyinen ja nälkäinen, jolla on aineksia toistaa viime kauden temppu - kohti ääretöntä ja sen yli.

Joukkue menetti yhden dynamonsa, Joonas Rinnetmäen, kalkkiviivoilla Mestiksen Kiekko-Vantaaseen, mutta samalla se kertoo myös siitä, että viime kauden upeat otteet ovat tarjonneet pelaajille hienoa estradia edetä uralla eteenpäin. Tämä on Haukkojen kaltaiselle organisaatiolle loistavaa promootiota.

Tulevalle kaudelle valmennukseen on myös saatu uutta verta Nico Sirviön muodossa, joka tuo taas omanlaisensa mausteen ja variaation joukkueen tekemiseen. Pääkäskijänä hommaa kuljettaa kokenut konna Jarmo Räihä, jonka rinnalla tuoreen valmennustiimin jäsenen on hyvä ottaa uutta organisaatiota ja toimintamallia haltuun.

Kaikki alkaa olla valmista. On aika kaivaa toppatakit ja pipot kaapeista, sillä kohta mennään taas!

Nähdään hallilla!


313 views0 comments

Comments


Ice Hockey Game
bottom of page