Ice Hockey Game

Mustehommia ja ruutia alakertaan!

Kotipesään saatiin naarattua paluumuuttaja, kun yksi Heleniuksen kiekkosuvun uljaista edustaja, Sasu Helenius otti suunnakseen Järvenpään ja Haukat.


Vähemmän yllättäen jykevä ja vahva puolustaja Helenius pelasi viime kaudella Porvoon Huntersissa, joka onkin herran ainoa urheilullinen "maakuntamatka" kotiseutujen ulkopuolelle. Tämän myötä entisestä "Metsästäjästä" tuli metsästettävä, mutta tuuli siipien alla on sen verran väkevää, ettei tällaista positiivista haastetta pidä lähestyä pelon kautta.

Juniorivuosina myös melko hanakkana pisteidentekijänä tunnettu Helenius tulee hakemaan vankkaa jalansijaa Haukkojen puolustuksen ytimestä, joka tietää hyvää sisäistä kilpailua pelipaikoista tulevalla kaudella. On myös sanomattakin selvää, ettei noilla raameilla varustettu Helenius tule askiin sukkasillaan, kuiskutellakseen maalin edessä pörrääville vastustajille vain hienovaraisia kehotuksia siirtyä syrjään.


Kotikunnaiden kutsu on siis kuultu ja otettu vastaan.


Tervetuloa takaisin, Sasu!


69 views0 comments

Recent Posts

See All

Jääkiekkoliitto on julkaissut uutisen jatkosarjojen ja tulevien pelien kohtalosta. Suunniteltuja jatkosarjoja ei siis pelata, vaan runkosarja pyritään pelaamaan loppuun suunnitellussa aikataulussa. Ta

Tulevan viikonlopun ottelut 15.1 ja 16.1.2022 on peruttu vallitsevan tilanteen johdosta. Seuraava kalenterissa oleva peli on 22.1.2022 Laser HT:tä vastaan Oulunsalossa. Suomi-Sarjassa osa joukkueista

Ice Hockey Game