top of page
Ice Hockey Game

Raahe-Kiekko otti omansa myös sunnuntai-illassa

Lyhyestä virsi kaunis. Sunnuntain ottelusta ei jäänyt käteen känsien lisäksi kauheasti. Pelin juoni noudatteli alussa hieman samaa kaavaa kuin lauantainenkin ottelu, mutta kotijoukkueen tehottomuus kostautui lopulta armottomalla tavalla. Raahe-Kiekko rallatteli suhteellisen helpon 1-5 voiton ja kartutti viikonlopun peleillä pistepottiaan mukavasti.

Ensimmäinen erä oli tarkkaa pelailua, joka ei tarjonnut suuria vaaran paikkoja kummallekaan joukkueelle. Tilastoihin saatiin yksi jäähy ja yksi Raahe-Kiekon maali, joka syntyi erän lopussa, ajassa 19:35. Maalintekijänä oli tarkan rannelaukauksen lähettänyt Atte Junnila. Syöttäjinä Eetu Suoranta ja Teemu Kiviniemi.

Toisessa erässä tapahtui jo hieman enemmän. Raahe siirtyi 0-2 johtoon ajassa 25:46, maalintekijänä Jere Siekkinen. Syöttöpisteille Eetu Suoranta ja Okko Sipilä.

Haukkojen ainoa maali syntyi ylivoimalla, Aapo Muotion istuessa Raahen joukkueesta boksissa.

Nikita Puzakovin laukaus löysi tiensä verkon perukoille ajassa 36:41, johon syötöt tarjoilivat Aleksi Virta ja Jani Könönen. Haukkojen ilonaiheet tuloksellisesti loppuivat kuitenkin tähän maaliin. Raahe rankaisi kotijoukkuetta vielä kertaalleen toisen erän lopussa, maestrona Eetu Suoranta. Syöttöpisteet Atte Junnilalle ja Jere Siekkiselle. Näin erätauolle lähdettiin lukemissa 1-3.

Kolmas erä oli luvalla sanoen puurtamista. Haukat laukoivat kiekkoa, mutta eivät saaneet luotua riittävästi vaarallisia maalipaikkoja, eikä pelaamisessa ollut tarvittavaa terävyyttä ja rähinää. Tilanteet jäivät näennäisiksi ja harvat vaarallisemmat paikat valuivat hukkaan heikkojen ratkaisujen johdosta. Yritystä pelissä oli, mutta se terävin tekeminen oli jäänyt sunnuntaina koppiin.

Raahe-Kiekko rankaisi Haukkoja vielä pariin otteeseen, josta syntyivät loppulukemat 1-5.

Maalivahtien torjunnat kokonaisuudessaan 40-41 Raahen Mikko Taarin eduksi.

Tästä ei auta kun parantaa. Seuraava mahdollisuus siihen on tulevana viikonloppuna, kun pelataan jälleen tuplapeliviikonloppu S-Kiekkoa ja LeKiä vastaan kotipubissa.