Ice Hockey Game

Sopimusuutisia!


Vaikka kausi vasta päättyi, ajatukset liitävät jo ensi kaudessa. Tappio on pureksittu, hyvät asiat otettu matkaan ja hopea kirkastunut mielissä hienoksi saavutukseksi.

On siis luonnollista, että aloitetaan jo pikkuhiljaa availemaan ajatuksia ja faktoja ensi kautta ajatellen.
Jokainen yhteisö, myös Haukkaparvi tarvitsee vahvan ja luotetun johtajan. Se toteutuu myös ensi kaudella, kun kapteeni Leevi Leipijärvi rustasi kynnenjäljet ensi vuoden kattavaan jatkosopimuspaperiin. Kun kapteeni ilmoittaa, että mukana ollaan, on se vahva signaali sille, että yhdessä tekeminen ja tavoitteet ovat jatkossakin kirkkaalla ja uskottavalla pohjalla.

Leevi ei suurempia esittelyjä kaipaa, joten mediaosastolla on ilo ja kunnia toivottaa "El Capitan" tervetulleeksi remmiin myös ensi kaudella.
94 views0 comments

Recent Posts

See All

Jääkiekkoliitto on julkaissut uutisen jatkosarjojen ja tulevien pelien kohtalosta. Suunniteltuja jatkosarjoja ei siis pelata, vaan runkosarja pyritään pelaamaan loppuun suunnitellussa aikataulussa. Ta

Tulevan viikonlopun ottelut 15.1 ja 16.1.2022 on peruttu vallitsevan tilanteen johdosta. Seuraava kalenterissa oleva peli on 22.1.2022 Laser HT:tä vastaan Oulunsalossa. Suomi-Sarjassa osa joukkueista

Ice Hockey Game