top of page
Ice Hockey Game

Uudet Haukkasivut auki ja kausi käyntiin!

Updated: Sep 18, 2020


Haukat käynnistää Suomi-Sarja-taipaleensa 20-21 kotipesästä tulevana

lauantaina, 19.9. kello 16:20.


Kauden ensimmäiseksi haasteeksi kohti pudotuspelejä asettuu Kotkan Titaanit.

Haukkojen viimeisin ja lopulta pandemian katkaisema kausi päättyi alempaan loppusarjaan, jossa karsinnat vältettiin luistimenmitalla. Tällä kaudella nimilistaan on tullut jonkun verran uusia, mielenkiintoisia nimiä, jotka paikallisen kiekkofanin kannattanee ottaa "loopin" alle. Joukkueesta putosi pois melkoinen määrä kokemusta ja taitoa, kun Harri Alakotila ripusti luistimet naulaan edustusjääkiekkoilun osalta. Karavaani kulkee kuitenkin vääjäämättä eteenpäin ja tulevan kauden urheilullinen päätavoite on ehdottomasti parantaa tuota sijoitusta ja puristaa nuoresta joukkueesta sen paras osaaminen oikeilla hetkillä.


Haukat lähtee kauteen nuorella ja nälkäisellä nipulla, jossa on sopiva sekoitus erilaisia, erityyppisiä pelaajia sekä kulttuuria myös armaan Suomenniemen maakuntarajojen eri osista, aina pohojoista levveyttä ja savolaesta kieroutta myöten. Onpa mukaan saatu myös muutama vahvistus Viron puolelta, sekä belgialaistaustainen, NHL-varauksenkin omaava maalivahti Wouter Peeters, joka kirjoitti nimensä pelaajasopimukseen tällä viikolla. Etenkin maalivahtiosastolla on erinomainen kattaus nuoria kassareita, joiden uran parhaat päivät ovat joko meneillään tai vasta tulossa. Pohja terveelle kilpailuasetelmalle on siis totisesti olemassa.

Joukkueen ikäjakaumasta ja ulosmittaamattomasta potentiaalista kertoo myös fakta, että konkariosastoa edustavat Jussi-Pekka Jokinen sekä Ville Rantanen, joiden syntymätodistusta koristaa vuosiluku 1992. Mistään varsinaisesta seniorijoukkueesta ei täten voida puhua edes kieli poskessa lauantai-illan tansseissa.


Kuten suuri osa myös tietää, valmennus ja muu taustaryhmä on kokenut muutoksia Jarmo Räihän periessä vastuuvalmentajan pesti Sami Heleniukselta ja Arto Sirviön astuessa urheilumanagerin / apuvalmentajan rooliin. Uusia tuulia ja kokonaisvaltaista pyrkimystä kehittämään toimintaa niin urheilullisesti kuin yhteisöllisestikin ovat taustatiimin erittäin vahvana missiona kaudella 20-21.


Haukka-wagonissa vuosimallia 20-21 on siis tarjolla kaikkea jännittävää, mukavaa ja toivottavasti osallistavaa sekä mielenkiintoista toimintaa koko yhteisölle. Kyydissä on aina tilaa, joten älä epäröi hypätä remmiin. Kausikortilla sen teet tyylikkäimmin ja helpoiten.

Kauden avauksen liput, kausikortit ja muuta mukavaa löydät jatkossa kaikkein kätevimmin www.nettilippu.fi

Myös nettisivumme haukat.fi on uudistunut, johon pyydämme hieman kärsivällisyyttä ja armeliaisuutta. Sivut on uusittu tunne, intohimo ja hyvä pyrkimys edellä, joka on tässä kohtaa korvannut teknistä osaamista ja rutinoituneen väkevää IT-taustaa. Kaikki eivät voi heittää lättyä kuin maestro Alakotila, mutta maalille pystyy kömpelömpikin runnoutumaan, kun vain halua riittää. Jos lopputulos synnyttää täysosuman, se lasketaan.

Stig ombord, sanoisi kaksikielisen maamme risteilyisäntä, kun herras(ja tottakai rouvas)väkensä retkelle toivotti.


Nautinnollista ja tapahtumarikasta kautta!


187 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Ice Hockey Game
bottom of page