top of page
Ice Hockey Game

Vieraskiertueelta täysi pistepotti!

Haukat jatkoi hyviä otteitaan Porissa, jossa Oranssit selättivät Porin Karhut lukemin 2-4.

Porilaiset aloittivat kotiottelunsa vahvasti ja johtivat peliä ottelun puolivälissä 2-0. Kotijoukkueen maalit syntyivät ensimmäisessä ja toisessa erässä, ajassa 17:00 ja 31:01. Maalintekijöinä Niko Ahokas ja Esko Gröhn.

Haukat eivät kuitenkaan antaneet Porilaisten kyniä sulkiaan helpolla, vaan aloittivat vahvan takaa-ajon. Jere Kivinen kavensi ottelun toisessa erässä ajassa 34.01, Jere Ylikärpän ja Joni Kivisen syötöistä.

Kolmannessa erässä roolia ottivat sitten johtavat pelaajat. Karhu johti ottelua aina sen loppuhetkille saakka, kunnes Haukat kasasivat rivinsä aikalisän aikana. Upean nousun aloitti Matti Rask, iskemällä tasoituksen kapteeni Leevi Leipijärven syötöstä. Reilu minuutti myöhemmin Jani Könönen järkytti porilaisnippua iskemällä Haukat ensin johtoon ja lopulta viimeistelemällä myös ratkaisevan 2-4 maalin tyhjään pömpeliin. Näin herra Könöselle merkattiin kohtuullisen tehokas vieraskiertue myös henkilökohtaisten pisteiden valossa.

Ottelu oli tasainen ja viihdyttävä, josta kertovat myös maalivahtien torjunnat, tasan 39 kappaletta kumpaisellekin häkkärille, Samu Mäkiselle ja Remy Pennaselle.

Tällaista loistavaa venymistä tarvitaan myös jatkossa! Haukat saivat tuulta siipien alleen, joka toivottavasti kantaa myös tulevissa otteluissa suotuisiin lopputuloksiin.

Tästä jatketaan seuraavan kerran tulevana perjantaina, kun kotipubiin saapuu vieraaksi Hunters Porvoosta.

Siitä lisää myöhemmin. Hyvää viikonalkua!